Details van nieuwe MSC cruiseterminal in Miami bekendgemaakt

MSC Cruises heeft de details bekendgemaakt van een nieuwe, zeer innovatieve cruiseterminal in de haven van Miami Miami. Dit zal ondersteuning bieden aan het vergroten van de aanwezigheid van MSC Cruises in zowel de Noord-Amerikaanse als in de Caribische markt..

Als onderdeel van de getekende overeenkomst door de Miami-Dade Board of County Commissioners, zal MSC Cruises een grote terminal ontwerpen, bouwen, opereren en onderhouden, welke plaats zal bieden voor twee cruise terminals (AA en AAA) en twee ligplaatsen. De door de prijswinnende wereldwijde architectenbureau Arquitectonica ontworpen cruiseterminal, zal twee mega cruiseschepen tegelijkertijd kunnen ontvangen, wat zal resulteren in het dagelijks bewegen van ongeveer 28.000 aankomende- en vertrekkende passagiers.

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises, zegt: “Met nog eens 13 cruiseschepen die in de komende acht jaar tot onze vloot zullen toetreden, is onze ambitie om onze meest innovatieve scheepsklassen vertegenwoordigd te hebben in PortMiami, waardoor onze Noord-Amerikaanse markt een schat aan keuzemogelijkheden biedt aan internationale gasten.

“In het bijzonder, de nieuwe cruiseterminal – welke de meest technologisch geavanceerde cruiseterminal uit de industrie zal zijn – zal er voor zorgen dat de gastbelevenis van MSC Cruises haar aankomende- en vertrekkende gasten zal bevorderden, waardoor zij tijdens alle aspecten kunnen genieten van de vakantie.”

MSC Cruises exploiteert momenteel vier schepen uit Miami: MSC Seaside en MSC Armonia vertrekken gedurende het hele jaar door uit Miami. MSC Divina vertrekt afhankelijk van het seizoen vanuit Miami. En vanaf de herfst, zal de MSC Meraviglia, ook afhankelijk van het seizoen vertrekken vanuit de haven van Miami. Met de nieuwe cruisefaciliteiten brengt MSC Cruises jaarlijks in totaal 1 miljoen gasten naar Miami.

De start van de nieuwe terminal zal vanaf begin 2020 plaats gaan vinden. MSC Cruises verwacht dat het project rond eind 2022 afgeleverd zal gaan worden. Vanaf het moment van aflevering, gaat de volledige operatie verplaatst worden naar de nieuwe cruiseterminal in de haven van Miami.

Cruises van MSC Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.