Eerste beelden interieur van Silver Origin

Silversea onthulde deze week nieuwe details van de Silver Origin, dat in Nederland wordt gebouwd bij scheepswerf De Hoop in Tolkamer. De Silver Origin zal specifiek gebouwd worden voor expeditiecruises rondom de de Galapagos-eilanden.

Vanaf de zomer van 2020 bouwt het all-suite schip voor 100 passagiers voort op de opgebouwde knowhow van Silversea op de Galapagos-eilanden.  Een gecertificeerd expeditieteam van Silversea neemt je mee op expeditiecruise door middel van dagelijkse briefings, lezingen, video’s en wetenschappelijke informatie;. Daarnaast vind je een authentieke lokale gerechten aan boord, bereid door deskundige Ecuadoraanse chef-koks.

De openbare ruimtes van de Silver Origin zijn ontworpen door HBA Miami, terwijl GEM – Design for Cruise Ships, het team achter het interieurontwerp van Silver Muse, toezicht hield op het interieurontwerp van de scheepssuites.

Lounges

Basecamp is een elegante lounge waar gasten kunnen socialiseren voor en na excursies. .Je vindt er leden van het Expeditieteam en je leert er over de zeldzame flora en fauna van de Galapagos eilanden. Een grote, interactieve digitale muur geeft toegang tot  bestemmingsgerelateerde inhoud, inclusief foto’s, video’s, excursievoorbeelden en wetenschappelijke presentaties.

De Explorer-lounge van Silver Origin biedt dekhoge ramen voor een weids uitzicht naar buiten. Dit is de plek waar expeditieteamleden dagelijks lezingen verzorgen. De elegante locatie beschikt over een grote videomuur en brede HD-schermen in verschillende zithoeken, bar en piano. Met Silversea’s all-inclusive aanpak, zullen gasten genieten van gratis drankjes door het hele schip. Dit is inclusief sterke drank, champagne en vele soorten wijnen.

Gelegen aan de voorkant van het schip, biedt de prachtige Observation Lounge een fantastisch uitzicht. Het is de ideale plek voor gasten om te ontspannen met een boek uit de expeditie-bibliotheek.

Suites

Silver Origin bevat acht verschillende suitecategorieën. De grootste, de Owner’s Suite, biedt een ongekend uitzicht. Gasten in elke suite kunnen gebruik maken van een eigen balkon. Bepaalde suitecategorieën zijn voorzien van een innovatief Horizon Balkon. Gasten kunnen dit zelf sluiten met een kamerhoog raam voor extra ruimte en een betere beschutting tegen het weer. Plus, een primeur voor Silversea, geselecteerde suitecategorieën bevatten een bad met uitzicht op de oceaan, evenals een douche met uitzicht op de oceaan die toegankelijk is vanaf het balkon.

Restaurants

Deskundige lokale koks nemen gasten mee op een reis van culinaire ontdekking in de twee eetgelegenheden van Silver Origin: The Restaurant en The Grill. Authentieke smaken; verse, lokale ingrediënten; en regionale wijnen zullen een aanvulling zijn op de internationale keuken. In The Restaurant zitten gasten binnen, terwijl The Grill gedeeltelijk open is en kan worden afgesloten. Je vindt er het Hot Rocks-concept van Silversea.

 

Het schip boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)