Holland America Line viert Koningsdag met speciaal bierflesje

Holland America Line heeft een speciaal Heineken-bierflesje laten ontwerpen ter ere van Koningsdag. De Koningsdagfles zal jaarlijks op alle 15 schepen in de vloot, alleen tijdens de cruise waar Koningsdag binnen valt, in beperkte oplage beschikbaar zijn. De speciale oranje fles met een historische Holland America Line foto op de omslag staat centraal tijdens de Oranje-feestjes die aan boord plaatsvinden tijdens de verjaardag van koning Willem-Alexander. Passagiers worden daarbij uitgenodigd om in het oranje te komen.

‘We zijn continu bezig met het verbeteren van ons drankaanbod aan boord en willen daarmee ook een blijvende indruk achter laten aan onze gasten zoals met deze unieke herdenkingsfles. We zijn blij dat we onze geschiedenis kunnen afbeelden op deze speciale souvenirs. We kijken ernaar uit om een nieuwe traditie te starten met de introductie van een nieuw flesdesign op elke Koningsdag’, aldus Orlando Ashford, president van Holland America Line.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!