Gerenoveerde Norwegian Joy klaar voor Alaska-seizoen

Het cruiseschip Norwegian Joy van Norwegian Cruise Line is teruggekeerd in de vaart na een 50 miljoen dollar kostende renovatie. Het is nu bijna identiek aan haar zusterschip Norwegian Bliss. Het opgefriste schip vaart na twee inaugurele preview cruises op 4 mei haar eerste officiele cruise vanuit Seattle naar Alaska.

De Norwegian Joy is oorspronkelijk gebouwd voor de Chinese cruisemarkt. Het tweede schip in de Breakaway Plus klasse maakte in 2017 haar debuut met Shanghai en Beijing als thuishaven. Het introduceerde veel noviteiten zoals een kartbaan, lasergamen en een virtual reality- en gaminglocatie genaamd Galaxy Pavilion.

In droogdok is zowel de kartbaan als de Galaxy Pavilion verbeterd en zijn er diverse nieuwe nieuwe eet- en drinkgelegenheden toevoegd. Tijdens het Alaska-seizoen zal de musical Footloose haar debuut maken op de Norwegian Joy. Het wordt de eerste keer dat de show op zee wordt opgevoerd.

De Norwegian Joy gaat 7-daagse Alaska-cruises varen vanuit Seattle. Het doet daarbij de bestemmingen Ketchikan, Juneau, Icy Strait Point, Skagway en Victoria aan. Dit najaar zal het schip vanuit Los Angeles naar de Mexicaanse Riviera varen en naar het Panamakanaal vanuit Los Angeles en Miami. De Norwegian Joy zal begin 2020 gaan cruisen naar de Caribbean vanuit Miami.

Ervaar Alaska met de Norwegian Joy. Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!