HANSEATIC nature toegetreden tot vloot Hapag Lloyd Cruises

Sinds vorige week maakt het luxe expeditieschip HANSEATIC nature officieel deel uit van de vloot van de Duitse cruisemaatschappij Hapag-Lloyd Cruises. Het 230-passagiers tellende schip werd opgeleverd door scheepsbouwer VARD, een dochteronderneming van Fincantieri, in Noorwegen. Kapitein Thilo Natke voer de HANSEATIC nature vervolgens naar Hamburg waar afgelopen zaterdag de doop plaats vond. Isolde Susset fungeerde als doopmoeder. Ze is al meer dan 15 jaar verantwoordelijk voor de expeditiecruises bij Hapag Lloyd Cruises. De festiviteiten vonden plaats bij de Altona Cruise Center, waarvandaan het schip nog dezelfde dag vertrok voor haar maiden voyage naar Bergen.

In oktober van dit jaar komt ook zusterschip HANSEATIC inspiration, in tegenstelling tot de HANSEATIC Nature bestemd voor de internationale markt, in de vaart. Een derde nieuwbouwschip, HANSEATIC spirit, staat gepland voor mei 2021.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.