Carnival Paradise redt marinier voor kust Cozumel

De Carnival Paradise heeft een Mexicaanse marinier gered na een noodoproep. Terwijl de Carnival Paradise onderweg was naar haar thuishaven Tampa, kreeg het schip een oproep. Er was een klein vaartuig in nood met één persoon in het water, terwijl het bootje 13 mijl ten noorden van Cozumel lag. De Carnival Paradise keerde terug, liet een reddingsboot zakken en bracht de marinier aan boord. Hij kreeg voedsel, water en een medische behandeling. In overleg met de Mexicaanse autoriteiten werd hij later overgebracht naar een veerboot die hem naar Mexico bracht.

De Carnival Paradise was op een vierdaagse cruise die donderdag vertrok vanuit Tampa en vanmorgen terugkeerde.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​