Regent Seven Seas Cruises introduceert meer dan 200 plantaardige gerechten

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises gaat een uitgebreid aanbod aan innovatieve plantaardige gerechten aan de menu’s toe voegen. Vanaf 1 juli 2019 worden bij het ontbijt, de lunch en het diner meer dan 200 culinaire, plantaardige gerechten aangeboden. Door de veranderende smaak van luxereizigers, die tegenwoordig steeds meer veganistische of vegetarische levensstijlen volgen of liever plantaardige producten eten, breidt Regent haar menu’s uit en komt hiermee deze reizigers tegemoet.

Wereldkeuken

De nieuwe gerechten zijn afkomstig van allerlei verschillende keukens, zoals bijvoorbeeld een champignontaart met brittle pie crust knapperige korst, champignon duxelles en rode peper coulis; falafel met harissa mayonaise, komkommer, mint en kappertjes; gekruide aardappel met groene erwt samosa en tamarinde chutney; en Chantilly zomerbessenpudding. Gerechten uit de Italiaanse, Griekse, Midden-Oosterse, Koreaanse, Thaise, Vietnamese, Mexicaanse, Italiaanse en Maleisische keuken worden aan boord aangeboden. Andere nieuwe hoogtepunten op de menu’s zijn de Power en Poke Bowls, plantaardige pasta’s en noedels en verfrissende salades en soepen. Bijzondere gerechten zoals de ImpossibleTM Cheeseburger en een perzikbosbessenvlaai met maïsmeel-amandeltopping maken het menu compleet.

“Voor luxereizigers die steeds meer plantaardige producten aan hun maaltijden toevoegen, hebben wij ons aanbod aan boord uitgebreid met nog meer fantasierijke keuzes aan plantaardige en smaakvolle voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, die op bijzondere wijze gepresenteerd zullen worden,” vertelt Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “Onze uitgebreide plantaardige keuken zet de hoogste maatstaf voor cruises in het luxe segment.”

Wereldwijd bestellen ongeveer negen op de tien mensen, die geen veganist zijn, plantaardige maaltijden. De 200 gerechten worden volledig geïntegreerd in de dagelijkse menu’s op Regent’s schepen, in plaats van te worden aangeboden op een apart menu. Het nieuwe aanbod is ontwikkeld door het culinaire team van Regent, onder leiding van Bernhard Klotz, de Vice-President van Food and Beverage. Bernhard heeft over dit nieuwe aanbod overleg gevoerd met Christophe Berg, een wereldberoemde chef-kok, coach in culinair eten en auteur.

‘’Plantaardige gerechten spreken een breed publiek van luxe reizigers aan,’’ legt Klotz uit. ‘’Dit is een opkomende en moderne keuken. Onze gasten kunnen nu genieten van gerechten die in overeenstemming zijn met hun huidige eetstijl. Tegelijkertijd verleggen de nieuwe gerechten de grenzen van de culinaire voorstelling van de gerechten die Regent aanbiedt.’’

Hoogtepunten die op de nieuwe kaart staan

Ontbijt

 • Chia cashew yoghurt met wortel-hazelnoot muesli, gemengde bessen en tropisch fruit
 • Kikkererwtpannenkoek met spinazie, cherrytomaatjes, champignons, feta en harissasaus
 • Banaanhavermoutpannenkoeken met bessen en ahornsiroop

Lunch

 • Zoete aardappelsoep met miso en gember
 • Zomerse Vietnamese broodjes met groenten, grapefruit, kokosnoot, boston sla, rijstvellen en geroosterde pindadip
 • Gekruide humus tajine en een avocado wrap met boston sla, wortelen, cherrytomaatjes, komkommer en een fruitspies
 • Osaka Power Bowl met soba noedels, aubergine, tofu, zoete aardappelen, edamame bonen, wakame salade, nori en miso sesamdressing
 • “Impossible Burger”, een vegetarische hamburger op een sesambroodje, met cheddarkaas, sla, tomaat, ui en dunne frietjes

Diner

 • Champignontaart met knapperige korst en champignon duxelles met rode peper coulis
 • Mulligatawny, een traditionele Indiase rode linzen- en kokossoep
 • Gekruide aardappel en groene erwt samosa met tamarinde chutney
 • Paddenstoelen en spinazie-crêpes, met tomaten- en bechamelsaus
 • Geroosterde champignon gevuld met courgette, quinoa, olijvensalade, pijnboompittendressing en gele peper coulis

Desserts

 • Chantilly zomerbessenpudding
 • Basilicum fruit-minestrone en citroenijs
 • Perzikbosbessenvlaai met maïsmeel-amandel topping
 • Williams peer en rozemarijnijs

Wil je ook cruisen met het all-inclusive Regent Seven Seas Cruises? Bekijk de cruises bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)