Letters .IJmuiden bij Felison Terminal in IJmuiden

Ter promotie van IJmuiden gaat de stad ‘.IJmuiden’-letters plaatsen van 2 meter hoog en 10 meter breed. De letters zijn, alhoewel wat kleiner, vergelijkbaar met de ‘I amsterdam’ letters die voorheen stonden op het Museumplein in Amsterdam. De letters krijgen een plekje in de haven bij de Felison Terminal waar de cruiseschepen aankomen. Ze moeten de cruisepassagiers duidelijk maken waar ze zich bevinden. De stad is ervan overtuigd dat de letters net zo vaak gefotografeerd gaan worden als de kenmerkende vuurtoren, de watertoren of de zonsondergang op het strand.

‘Met de letters laten we zien dat bezoekers uit binnen- en buitenland van harte welkom zijn en dat wij graag een bijdrage leveren aan de spreiding van de toeristen over de metropoolregio Amsterdam. Door de letters ook neer te zetten op grote publieksevenementen, hopen wij meer mensen te verleiden nog eens terug te komen voor een (langer) bezoek aan onze mooie gemeente’, aldus Citymarketing IJmuiden.

Bron: IJmuiden.nl

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!