Hemelvaartsdag 2019: AIDAperla en Seabourn Ovation in Rotterdam

Cruisereiziger Marco was op Hemelvaartsdag heel vroeg uit de veren om de aankomst van de AIDAperla en de Seabourn Ovation vast te leggen in een mistig en grijs Rotterdam.

Wil je ook vertrekken uit Rotterdam? Kijk hier voor de mogelijkheden. Wil je binnenkijken op de Seabourn Ovation. Wij bezochten het schip vorig jaar: klik hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.