Aftermovie: Eemstocht cruiseschip Spirit of Discovery

Het eerste nieuwbouwschip van de Britse cruisemaatschappij Saga Cruises, Spirit of Discovery, legde van zondag op maandag met succes de Eemstocht af vanaf de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg tot Emden. De tocht was helaas niet live te volgen op internet. Meyer Werft maakte echter wel beelden en publiceerde deze woensdag op haar Youtube-kanaal via een mooie ‘aftermovie’.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​