Norwegian Pearl brengt World Club Dome naar zee

Liefhebbers van Electro kunnen zich verheugen op het feest “WORLD CLUB DOME Cruise Edition” dat van 12 tot 16 augustus plaatsvindt op het cruiseschip Norwegian Pearl. Het schip van Norwegian Cruise LIne verandert dan in het grootste drijvende clubhotel ter wereld. Vijf dagen lang kunnen 2.500 feestgangers op wel vijf dansvloeren en in een openluchtarena losgaan terwijl het schip over de Middellandse Zee van Barcelona naar Ibiza, Sète en terug zal varen. Diverse internationale bekende DJ’s zoals Don Diablo en Robin Schulz zullen hun opwachting maken.

Norwegian Pearl, één van de 17 schepen in de vloot van NCL, zal twee dagen lang in de haven van Ibiza verblijven en is daar met 2.500 bedden het grootste hotel van het ‘witte eiland’. Dag en nacht kan aan boord gefeest worden met ‘Club Nights’ en ‘Party Days’.

Naast de talloze live acts kunnen reizigers uitkijken naar exclusieve meet & greets met hun sterren, DJ workshops en een speciaal dek voor radiomakers en influencers. Met 15 bars en lounges, 16 restaurants, een groot zonnedek, bubbelbaden, spa, fitnessstudio en nog veel meer, biedt Norwegian Pearl een ideaal decor om te chillen en te feesten. Voor wie maar geen genoeg krijgt van al dat gefeest, kan verder feesten op het Balearen eiland, waar zich talloze populaire clubs bevinden.

Deze cruise belevenis is opgezet door BigCityBeats, in samenwerking met het online cruiseportaal e-hoi en cruisewinkel. De internationale top acts die aan boord zullen draaien zijn onder andere Robin Schulz, Dimitri Vegas & Like Mike en Timmy Trumpet. Ook Don Diablo, Lost Frequencies, Felix Kröcher, Gestört aber GeiL, MATTN en Le Shuuk zijn van de partij.

De prijzen voor de WORLD CLUB DOME Cruise Edition beginnen bij € 859,- per persoon. Een pakket met vliegreis en alcoholisch drankenpakket kan vanaf € 1.278,- per persoon worden geboekt. Tickets zijn verkrijgbaar via: Cruisewinkel

Norwegian Pearl vaart in de zomer van 2019 ook vanaf Amsterdam diverse routes in het Middellandse Zeegebied, de Baltische Staten en Groot Brittannië.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!