Kelly Family Cruise op Mein Schiff 3

De Kelly Family verhuist in het voorjaar van 2020 een paar dagen lang naar de Mein Schiff 3. Van 29 april tot 3 mei 2020 vaart de Kelly Family met alle gasten vanuit Bremerhaven naar Oslo, Kopenhagen en Kiel.

In de jaren 90 was The Kelly Family een van de meest succesvolle bands in Europa. Hun comeback was de muzikale sensatie van de jaren 2017/2018. Dit jaar zullen de “We love love” Open Air Tour en de jubileumtour “25 Years Over The Hump” doorgaan tot het schip in het voorjaar van 2020 opbelt. Tijdens de Kelly Family Cruise is het hele schip, van het theater tot het pooldeck, gewijd aan de cultfamilie.

Tijdens de vierdaagse korte muzikale cruise zijn er niet alleen concerten maar ook poolfeesten, meet & greets, workshops en een uitgebreid programma met en rond de cultband.

“We woonden vele jaren op een boot. Het leven aan boord is iets heel bijzonders voor ons allemaal. We zijn blij dat we eindelijk samen met onze fans een onvergetelijke reis kunnen maken. Het programma bevat concerten van ons als Kelly Family en ook solo-concerten. Maar dit is slechts het begin: we zullen deze reis ook gebruiken om vele momenten te creëren waarin ontmoetingen tussen ons als een band en het publiek kunnen plaatsvinden. Voor deze 4 dagen wordt de Mein Schiff 3 ons schip en samen doen we een Kelly Party als nooit tevoren. Kom aan boord! “, zegt de Kelly Family. Iedere gast aan boord zal dan ook één van de drie concerten mogen bijwonen.

De vierdaagse evenemententrip omvat niet alleen het uitgebreide programma, maar ook het bekende premium all-inclusive aanbod van de Mein Schiff-vloot. Zo is het eten in bijna alle restaurants, evenals de drankjes buiten de maaltijden en in bijna alle bars en lounges inbegrepen. Het gebruik van de spa- en saunafaciliteiten, diverse sporten en tips zijn ook bij de prijs inbegrepen.

Een binnenhut met dubbele bezetting is beschikbaar vanaf 899 euro per persoon. Een buitenhut is beschikbaar vanaf 999 euro en een balkonhut vanaf 1.099 euro. De cruise is via deze link boekbaar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

10 thoughts on “Kelly Family Cruise op Mein Schiff 3

 • 7 juni 2019 om 14:17
  Permalink

  Wanneer kan ik deze reis boeken

  • 10 juni 2019 om 16:09
   Permalink

   wanneer kunnen wij deze reis boeken?

   • 12 juni 2019 om 11:09
    Permalink

    Hi Peter en Mirelle,

    De cruise is nu (12-6) boekbaar!

    cruisegroet Miriam

 • 10 juni 2019 om 18:31
  Permalink

  Helaas weten wij dat ook nog niet. We houden het ook in de gaten!

  groet, Miriam

 • 14 juni 2019 om 19:28
  Permalink

  kunnen we het ook via Nederland boeken?

 • 14 juni 2019 om 19:31
  Permalink

  Ik heb al 4x geprobeerd om via Tui Duitsland te boeken in de avond, maar geeft telkens aan niet boekbaar. Zou het kantoor gesloten zijn, Kan dat niet via Nederland geboekt worden?

  • 14 juni 2019 om 19:59
   Permalink

   Hoi Tini,

   Als ik het goed heb gezien, is de cruise binnen een dag uitverkocht geraakt. Je kunt nog via een aantal Nederlandse aanbieders proberen zodat je misschien op een wachtlijst terecht kunt komen.

   groet Miriam

   • 14 juni 2019 om 21:05
    Permalink

    Dank je wel Miriam, maar welke Nederlandse aanbieders dan? Kun je me helpen?

     • 14 juni 2019 om 21:23
      Permalink

      Hoi Miriam, helaas nergens iets over te vinden.
      Zo balen dit, ik had gisteravond pas gezien dat we konden boeken, en eigenlijk niet verwacht dat dit zo snel binnen 1 dag uitverkocht is.
      En waarschijnlijk ook alleen te boeken via TUI Duitsland.
      Ieder geval bedankt voor je antwoord.

Reacties zijn gesloten.