Bouw Silver Origin in Tolkamer vordert gestaag

De Nederlandse scheepswerf De Hoop is na de oplevering van de Celebrity Flora alweer hard aan de slag met de constructie van het volgende nieuwe expeditieschip dat speciaal voor de Galapagos Eilanden wordt gebouwd. Begin februari werd in Tolkamer de kiel gelegd van de Silver Origin van Silversea. Inmiddels is het 31e blok in het droogdok geplaatst. Dat betekent dat de helft van de romp is samengesteld. De scheepsbouwer meldt dat in samenwerking met de opdrachtgever momenteel het nieuwe design, dat recent werd onthuld, wordt geïmplementeerd. De Silver Origin zal volgend jaar worden opgeleverd en toetreden tot de vloot van Silversea. Het expeditieschip gaat plek bieden aan maximaal 100 personen.

Klik hier voor de eerste beelden van het interieur van de toekomstige Silver Origin.

Bron foto: De Hoop

Het schip is boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!