Vasco da Gama officieel in de vloot bij TransOcean

Cruiseschip Vasco da Gama is op 9 juni in het Duitse Bremerhaven gedoopt door de Duitse zangeres Annett Louisan. Vasco da Gama is de oude Pacific Eden en daarvoor welbekend onder de naam Statendam van Holland America Line. Zij zal een klein seizoen voor TransOcean Kreuzfahrten gaan varen, een zustermaatschappij van Cruise & Maritime Voyages.

Al begin april ontving Cruise & Maritime Voyages het schip uit handen van P&O Cruises Australia. Tijdens de reis van Singapore naar Engeland werd het schip verbeterd.  De grootste renovatie vond plaats toen het schip over ging van Holland Amerika Line naar P&O Cruises rond november 2015.  Het cruiseschip heeft plek voor 1150 passagiers in 630 hutten. Solo-reizigers kunnen terecht in één van de 100 single hutten. 149 hutten hebben een balkon.

De Vasco da Gama zal in het zomerseizoen 2019 een groot aantal cruises maken naar het Noorden. Daarna zal ze in de wintermaanden naar Australië gaan.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.