Nieuw Italiaans restaurant op Norwegian Encore

Norwegian Cruise Line heeft de restaurants bekend gemaakt voor de Norwegian Encore die in november 2019 in de vaart komt.  Restaurant Onda by Scarpetta zal een gloednieuw restaurant worden dat nog niet eerder op een Norwegian Cruise Line cruiseschip te vinden was. Het restaurant is een upscale Italiaans restaurant die ook in hotels te vinden zijn zoals het hotel Fontainebleau in Miami Beach. Naast dit restaurant zijn er nog 8 andere restaurants en 9 bars aan boord.

Onda by Scarpetta heeft een binnen- en een buitengedeelte op de promenade Waterfront. Zodat je kunt kiezen of je binnen of buiten wilt eten. De menukaart omvat een selectie van moderne Italiaanse gerechten, pasta’s, vis en Scarpetta’s topgerecht spaghetti met tomaat en basilicum.

Norwegian Encore

Bekende restaurants

Norwegian Cruise Line zal op de Norwegian Encore alle bekende specialiteitenrestaurants terug laten komen: Cagney’s Steakhouse, Food Republic, Le Bistro, Los Lobos, Q (Texas barbecue), Ocean Blue, Teppanyaki  en American Diner. Daarnaast vind je Coco’s sweet shop, Dolce Gelato on The Waterfront, een Starbucks en de bakkerij Bake Shop op het schip.

De meeste restaurants zullen op de Waterfront buiten een terras aanbieden, zoals Cagney’s, Los Lobos, bar The Cavern Club, Dolce Gelato, Sugarcane Mojito Bar en restaurant Ocean Blu.

Cruises

De Norwegian Encore zal op 2 november 2019 haar eerste reis maken, een transatlantische overtocht van Southampton naar New York (vanaf €809). Daarna vaart ze naar Miami voor een Caribisch seizoen vanaf 24 november 2019. De Encore blijft zeker tot en met 2021 in Amerika. In de zomer van 2021 cruist de Encore in Alaska vanuit Seattle.

Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.