Norwegian Getaway in het nieuw na twee weken droogdok in Brest

De Norwegian Getaway ging onlangs op haar eerste cruise na een veelomvattend droogdok verblijf van twee weken in Brest. De renovatie maakt onderdeel uit van The Norwegian Edge, een investeringsprogramma voor de gehele vloot. Inmiddels kregen meerdere schepen deze upgrade, zoals onder andere de Norwegian Breakaway, Norwegian Sun, Norwegian Star.

De Norwegian Getaway ging twee weken het droogdok in bij Damen in Brest, Frankrijk. De renovatie van meerdere miljoenen dollars omvatte regulier onderhoud en een aantal vernieuwingen voor het schip uit 2014. De hutten zijn opgefrist alsook de openbare ruimtes. Nieuwe faciliteiten zijn  een Starbucks aan boord en een rock ‘n’ roll podium genaamd Syd Norman’s Pour House. Bijzonder is ook dat bijna 800 kunstwerken nieuw zijn geplaatst. Ruim 20% is origineel. Zo is een nieuw kunstwerk geplaatst in het atrium van kunstenaar Eric Levy. Zijn werk is ook te vinden op de Norwegian Joy en Norwegian Escape.

Het laatste schip dat gerenoveerd zal worden in dit investeringsprogramma is de Norwegian Spirit in januari 2020.

Cruises Norwegian Getaway

De renovaties zijn precies op tijd voor het zomerseizoen in Noord-Europa. De Norwegian Getaway vaart deze zomer in de Oostzee voor Baltische Staten cruises tot in oktober 2019.  In 2020 zal de Norwegian Getaway terugkeren naar Europa en haar eerste Middellandse Zee-seizoen varen vanuit Civitavecchia naar de Griekse Eilanden.

Cruises zijn verkrijgbaar bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​