Norwegian Getaway in het nieuw na twee weken droogdok in Brest

De Norwegian Getaway ging onlangs op haar eerste cruise na een veelomvattend droogdok verblijf van twee weken in Brest. De renovatie maakt onderdeel uit van The Norwegian Edge, een investeringsprogramma voor de gehele vloot. Inmiddels kregen meerdere schepen deze upgrade, zoals onder andere de Norwegian Breakaway, Norwegian Sun, Norwegian Star.

De Norwegian Getaway ging twee weken het droogdok in bij Damen in Brest, Frankrijk. De renovatie van meerdere miljoenen dollars omvatte regulier onderhoud en een aantal vernieuwingen voor het schip uit 2014. De hutten zijn opgefrist alsook de openbare ruimtes. Nieuwe faciliteiten zijn  een Starbucks aan boord en een rock ‘n’ roll podium genaamd Syd Norman’s Pour House. Bijzonder is ook dat bijna 800 kunstwerken nieuw zijn geplaatst. Ruim 20% is origineel. Zo is een nieuw kunstwerk geplaatst in het atrium van kunstenaar Eric Levy. Zijn werk is ook te vinden op de Norwegian Joy en Norwegian Escape.

Het laatste schip dat gerenoveerd zal worden in dit investeringsprogramma is de Norwegian Spirit in januari 2020.

Cruises Norwegian Getaway

De renovaties zijn precies op tijd voor het zomerseizoen in Noord-Europa. De Norwegian Getaway vaart deze zomer in de Oostzee voor Baltische Staten cruises tot in oktober 2019.  In 2020 zal de Norwegian Getaway terugkeren naar Europa en haar eerste Middellandse Zee-seizoen varen vanuit Civitavecchia naar de Griekse Eilanden.

Cruises zijn verkrijgbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)