Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Plastic rietjes bij Crystal Cruises van boord

Vanaf 8 juni heeft ultraluxe rederij Crystal Cruises alle plastic rietjes van boord afgehaald. Deze stap is het laatste onderdeel van het Crystal Cares programma, waarin de rederij duurzamer wil worden. Voortaan vind je dus alleen nog papieren rietjes aan boord van de Crystal Symphony, Crystal Serenity en Crystal Esprit. Ook op de 5 riviercruiseschepen van Crystal (Mozart, Bach, Mahler, Ravel en Debussy) zal je geen plastic rietjes meer tegenkomen.  Crystal volgt met deze stap de ontwikkeling die vorig jaar in gang gezet is bij vele rederijen.

“Crystal heeft altijd erkend dat de wereld die we bereizen kostbaar is en onze uiterste zorg verdient,” zei de president en CEO van Crystal, Tom Wolber. “Dit initiatief, evenals de anderen in het kader van ons Crystal Cares-programma, zorgt ervoor dat we onze aandacht blijven richten op de zorg voor onze wereld op zinvolle manieren.”

Onlangs sloot de rederij ook een samenwerking met ORCA, een organisatie die zich inzet op de bescherming van walvissen, dolfijnen en bruinvissen. Experts van ORCA gaan mee aan boord in Alaska om uitleg te geven en onderzoek te doen naar deze dieren in Alaska.

Crystal Cruises zijn boekbaar bij:

Nog niet bekend.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)