Eerste stuk staal voor expeditieschip Seabourn Venture

Vorige week vond het snijden van het eerste stuk staal voor de Seabourn Venture plaats op de werf van T. Mariotti. Seabourn President Richard Meadows en T. Mariotti Managing Director Marco Ghiglione waren daarbij aanwezig in het Italiaanse San Giorgo di Nogaro. De Seabourn Venture wordt opgeleverd in juni 2021 en is de eerste van twee expeditieschepen. De tweede komt in mei 2022.

Beide schepen worden ontworpen en gebouwd voor diverse omgevingen en zullen een overvloed aan moderne hardware en technologie bevatten. De nieuwe schepen hebben een gloednieuw innovatief ontwerp, speciaal voor de ultra-luxe expeditiereiziger, en bevatten vele functies die de Seabourn schepen zo succesvol hebben gemaakt. Aan boord zullen ook twee op maat gemaakte onderzeeërs meereizen, er zijn kajaks en 24 Zodiacs beschikbaar. Elk schip beschikt over 132 luxueuze veranda suites met zeezicht. Inmiddels zijn de eerste beelden van het intereur van de Seabourn Venture bekend:

Seabourn Venture cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)