Disney Wonder krijgt nieuwe lounge, gerenoveerde Cove Cafe en meer

Disney Cruise Line heeft aangekondigd dat de Disney Wonder tijdens haar reguliere droogdok in september een aantal noviteiten krijgt. Het wordt o.a. uitgerust met een nieuwe lounge in New Orleans-stijl. The French Quarter Lounge staat in het teken van The Princess and the Frog. Het is een aanvulling op Tiana’s Place Restaurant met live-muziek op een podium en thema-activiteiten, waaronder quizzen en ontmoetingen met Disney-figuren, voor de gehele familie. Aan de bar zullen er diverse speciale drankjes verkrijgbaar zijn. De ruimte wordt uitgerust met een levensgrote tram en er zullen diverse verwijzingen zijn naar The Princess and the Frog.

Naast de lounge krijgen de tieners (14-17 jaar) een geheel nieuwe ruimte genaamd Vibe. Het wordt een moderne plek om te ‘chillen’ met vrienden. In deze exclusieve club komt een nieuwe koffiebar en nieuwe virtual reality toepassingen.

Ook volwassenen krijgen hun eigen gerenoveerde ‘hang out’. Een redesign zal de Cove Cafe transformeren tot een lokale koffietent. Het is ook de locatie waar zo nu en dan tegen een vergoeding proeverijen van alcoholische dranken worden georganiseerd.

De nieuwigheden maken hun debuut op de Disney Wonder tijdens een 5-daagse cruise van Vancouer naar San Diego op 30 september. Gedurende de rest van het jaar zal het schip diverse routes varen o.a. naar Alaska, Mexicaanse Riviera, Caribbean en de Bahamas.

Vanaf 7 februari volgend jaar zal de Disney Wonder voor de eerste keer New Orleans als thuishaven krijgen. Daarvandaan vertrekt het voor cruises naar de Caribbean en de Bahamas.

Geïnteresseerd in cruisen met de Disney Wonder? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 thoughts on “Disney Wonder krijgt nieuwe lounge, gerenoveerde Cove Cafe en meer

 • 15 juni 2019 om 18:27
  Permalink

  Beste Marco,
  Volgens mijn gegevens onderging het schip in september 2016 deze renovatie, of is dit een geheel nieuwe renovatie ?
  Graag jouw reactie.

  • 15 juni 2019 om 21:01
   Permalink

   Hallo,
   Dat is correct, in september 2016 is ze ook in droogdok geweest. Normaalgesproken gebeurt dit om de 3 jaar. In dit geval dus ook, hoewel het om een relatief kleine renovatie gaat.

Reacties zijn gesloten.