Oceania Cruises introduceert vernieuwde Sirena

Oceania Cruises heeft onlangs het derde vernieuwde schip, de Sirena (684 passagiers) aan de buitenwereld laten zien. De vernieuwingen zijn onderdeel van het OceaniaNEXT investeringsprogramma. Met 342 volledig nieuwe passagiershutten en -suites en getransformeerde openbare ruimtes introduceert Sirena meer vernieuwingen dan op cruiseschip Insignia, de eerste die werd voorzien van een nieuw jasje.

Enkele van de extra verbeteringen zijn:

  • Gloednieuwe toegangsdeuren voor alle suites en passagiershutten
  • Doorlopende spiegels in alle suites en passagiershutten
  • Extra 100-volt stopcontacten aan elke kant van het bed in alle accommodaties
  • Extra kristallen kroonluchters in de openbare ruimtes en trappenhallen

 

Om de grootse renovatie af te ronden zijn er nieuwe kunstwerken in de collectie opgenomen. Opvallend prominent aanwezig in de opnieuw gestileerde Bar Istas, de sociale hub en koffiebar van het schip, is een origineel schilderij van chefkok Jacques Pepin. Het kleurrijke schilderij maakte hij speciaal voor de Sirena. Pepin, het best bekend als chef-kok van talloze staatshoofden, tientallen kookboeken en zijn langlopende en met Emmy bekroonde kookshows op de Amerikaanse zender PBS, heeft altijd gevonden dat koken en schilderen opvallend vergelijkbare vormen van kunst zijn.

“Ik weet niet of mijn schilderij mijn keuken heeft geholpen, of dat mijn kookkunst mijn schilderij heeft geholpen. Ik weet alleen dat koken en schilderen, zeker voor mij, in harmonie samen kunnen gaan. Beide zijn verschillende uitdrukkingen van wie ik ben, en beide verbeteren mijn leven aanzienlijk,” verklaart Pepin.

Cruises van Sirena

De Sirena vaart het gehele zomerseizoen tot en met half oktober, prachtige 8- tot 13-daagse cruises in de Middellandse Zee. De vertrekhavens zijn afwisselend Venetië, Monaco, Barcelona of Civitavecchia. Cruises zijn beschikbaar vanaf €1659.

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)