Oceania Cruises introduceert vernieuwde Sirena

Oceania Cruises heeft onlangs het derde vernieuwde schip, de Sirena (684 passagiers) aan de buitenwereld laten zien. De vernieuwingen zijn onderdeel van het OceaniaNEXT investeringsprogramma. Met 342 volledig nieuwe passagiershutten en -suites en getransformeerde openbare ruimtes introduceert Sirena meer vernieuwingen dan op cruiseschip Insignia, de eerste die werd voorzien van een nieuw jasje.

Enkele van de extra verbeteringen zijn:

  • Gloednieuwe toegangsdeuren voor alle suites en passagiershutten
  • Doorlopende spiegels in alle suites en passagiershutten
  • Extra 100-volt stopcontacten aan elke kant van het bed in alle accommodaties
  • Extra kristallen kroonluchters in de openbare ruimtes en trappenhallen

 

Om de grootse renovatie af te ronden zijn er nieuwe kunstwerken in de collectie opgenomen. Opvallend prominent aanwezig in de opnieuw gestileerde Bar Istas, de sociale hub en koffiebar van het schip, is een origineel schilderij van chefkok Jacques Pepin. Het kleurrijke schilderij maakte hij speciaal voor de Sirena. Pepin, het best bekend als chef-kok van talloze staatshoofden, tientallen kookboeken en zijn langlopende en met Emmy bekroonde kookshows op de Amerikaanse zender PBS, heeft altijd gevonden dat koken en schilderen opvallend vergelijkbare vormen van kunst zijn.

“Ik weet niet of mijn schilderij mijn keuken heeft geholpen, of dat mijn kookkunst mijn schilderij heeft geholpen. Ik weet alleen dat koken en schilderen, zeker voor mij, in harmonie samen kunnen gaan. Beide zijn verschillende uitdrukkingen van wie ik ben, en beide verbeteren mijn leven aanzienlijk,” verklaart Pepin.

Cruises van Sirena

De Sirena vaart het gehele zomerseizoen tot en met half oktober, prachtige 8- tot 13-daagse cruises in de Middellandse Zee. De vertrekhavens zijn afwisselend Venetië, Monaco, Barcelona of Civitavecchia. Cruises zijn beschikbaar vanaf €1659.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.