Passagiers Carnival Ecstasy gewond na busongeluk op de Bahamas

Carnival Cruise Line heeft dinsdag in een statement laten weten dat 32 passagiers van de Carnival Ecstasy betrokken zijn geraakt bij een busongeluk tijdens een excursie aan land nabij Rock Sound, Eleuthera op de Bahamas. Volgens de rederij zijn alle getroffen gasten in de bus naar een lokale medische kliniek gebracht. Daar kregen 28 passagiers het akkoord om weer terug te keren naar het schip. Vier cruisereizigers moesten voor verder onderzoek worden overgebracht naar ziekenhuizen in Nassau en Fort Lauderdale. Zij kampen met serieuze verwondingen. Het Carnival CareTeam is ter plekke om hen bij te staan.

De exacte oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. Een onderzoek is momenteel gaande. In de tussentijd heeft Carnival besloten om de Cathedral Cove, Ocean Hole en Rock Sound Island tours op het eiland tot nader order op te schorten. Hetzelfde geldt voor alle excursies die door de betreffende exploitant worden uitgevoerd.

Carnival Ecstasy is op dit moment bezig aan een 5-daagse Bahamas-cruise met vertrek uit Jacksonville, Florida. Maandagavond vertrok het zoals gepland vanaf Princess Cays op naar haar volgende bestemming.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!