Princess Cruises presenteert leidinggevend team Enchanted Princess

Princess Cruises heeft een jaar voor de lancering van Enchanted Princess het leidinggevend team geïntroduceerd. Kapitein Nick Nash (rechts op de foto) en Kapitein Gennaro Arma (links op foto) zullen per toerbeurt aan het roer van het schip staan.

Enchanted Princess maakt haar debuut op 19 juni 2020 vanuit Rome (Civitavecchia) met een 9-daagse Middellandse Zee Cruise. Een team met gezamenlijk meer dan 160 jaar ervaring bij Princess Cruises gaat haar aansturen. Kapitein Nash zal het schip in gebruik nemen vanuit de Fincantieri Scheepswerf in Monfalcone (Italië), samen met hoofdwerktuigkundige Ignazio Cappelluti, Hotel General Manager Dirk Brand en Stafkapitein Raffaele Di Martino.

Het team van Kapitein Arma bestaat uit hoofdingenieur Massimiliano Imperiale, General Manager Richard Harry en Stafkapitein Richard Dalton.

“Princess Cruises feliciteert Kaptein Nash en Kaptein Arma met hun welverdiende benoeming op ons nieuwe schip Enchanted Princess. Het is een eer en een bewijs van hun vele toegewijde jaren aan de rederij”, aldus Jan Swartz, president van Princess Cruises. “Nu wij onze vloot tot 2025 uitbreiden met vijf nieuwe schepen zijn er veel mogelijkheden voor onze bemanning om professioneel te groeien. We geloven dat wij de beste bemanning op zee hebben, die onze gasten voortdurend een veilige cruise-ervaring en service van wereldklasse biedt. ”

De 3660 gasten tellende Enchanted Princess beschikt over dezelfde spectaculaire stijl en luxe als haar zusterschepen – Regal Princess, Royal Princess, Majestic Princess en de binnenkort te lanceren Sky Princess. Gasten kunnen genieten van exquise, unieke gerechten, meer zwembaden en bubbelbaden en entertainment van wereldklasse. Het schip heeft ook Sky Suites met adembenemende vergezichten vanaf de grootste balkons op zee.

Bovendien kunnen gasten hun vakantietijd optimaal benutten met de Princess MedallionClass-ervaring, het gratis draagbare apparaat OceanMedallion ™ dat een geheel nieuw serviceniveau biedt en een vakantie creëert die eenvoudiger, moeiteloos en persoonlijk is.

Het Enchanted Princess team bestaat uit:

Kapitein Nick Nash – Kapitein Nick Nash is tijdens zijn 30-jarige loopbaan met succes door de rangen van Princess Cruises opgeklommen en leidt momenteel de Royal Princess. Nash trad in dienst bij Princess Cruises in 1989, werd gepromoveerd tot Stafkapitein in 1997 en Kapitein in 2002 en Scheep Commandant in 2014 en 2015.  Hij werd in 2018 benoemd tot ‘President van het Nautical Institute’ en heeft bijgedragen zowel aan de verbetering van de scheepsafhandeling, als ook aan het beheer van de navigatiebrug. Vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten is hij bekroond met de Koopvaardij Medaille van het Verenigd Koninkrijk.

Nick Nash is ook actief betrokken bij de ontwikkeling van het simulator trainingscenter van Carnival Corporation in Amsterdam (CSMART).

Kapitein Gennaro Arma –   Kapitein Gennaro Arma begon zijn carrière bij Princess Cruises in 1998 als Cadet. In 2015 werd hij gepromoveerd tot Kapitein op de Sea Princess, waar hij twee wereldcruises navigeerde. Hij nam het roer over van Diamond Princess in 2018. Zowel op Diamond Princess als op Regal Princess maakte hij deel uit van een nieuw bemanning team. Arma is geboren op het prachtige schiereiland Sorrento in Italië en is altijd gepassioneerd geweest over de zee.

Hoofdwerktuigkundige Ignazio Cappelluti – Ignazio Cappelluti begon zijn loopbaan in 2003 als Motor Cadet. In 2018 is hij bevorderd tot hoofdwerktuigkundige op Majestic Princess met een officiële benoeming in 2019. Hij heeft uitgebreide ervaring opgedaan aan boord van menig Princess Cruises schip waaronder Grand Princess, Golden Princess, Royal Princess, Sapphire Princess en Coral Princess.

Hoofdwerktuigkundige Massimiliano Imperiale – Massimiliano Imperiale is in 1999 gestart bij Princess Cruises als Motor Cadet. In 2013 vaart hij voor het eerst mee als hoofdwerktuigkundige aan boord van Caribbean Princess en in 2017 is hij ook officieel benoemd. Hij heeft op veel van de schepen van de lijn gediend, waaronder Ruby Princess, Sapphire Princess, Coral Princess en Island Princess.

Stafkapitein Raffaele Di Martino – Raffaele Di Martino startte zijn carrière bij Princess Cruises in 2004 als derde officier aan boord van de Dawn Princess. Hij werd gepromoveerd tot Stafkapitein in 2017 en diende op de eerste MedallionClass schepen Caribbean Princess en Regal Princess. Zijn loopbaan op zee begon bij de Italiaanse marine en later aan boord van vrachtschepen, veerboten en sleepboten. Hij studeerde af aan de Nautische School van Nino Bixio in Sorrento, Italië.

Stafkapitein Richard Dalton – Richard Dalton begon zijn loopbaan bij Princess Cruises in 2001 als Cadet. Hij bekleedde meerdere rangen en werd benoemd tot Stafkapitein in 2017. Geboren en getogen op het eiland Bute, begon Richard Dalton’s liefde voor de zee als achtjarige jongen zeilend op het jacht van zijn vader. Op 18-jarige leeftijd heeft hij zijn Yachtmaster-licentie behaald.

Hotel General Manager Dirk Brand – Dirk Brand begon zijn carrière op zee in 1998 als Senior Assistant Food and Beverage Director tijdens het inaugurele seizoen van Grand Princess. Hij heeft toezicht gehouden op alle hotelfuncties op diverse Princess Cruises-schepen, waaronder meest recentelijk Majestic Princess en Regal Princess. Brand werd geboren in Berlijn, Duitsland en groeide op in München. Na het voltooien van zijn opleiding hotelmanagement, diende hij bij de luchtmacht op Sardinië, Italië.

Hotel General Manager Richard Harry – Richard Harry trad in 1988 in dienst bij Princess Cruises als Front Desk Receptionist. Hij zal in het najaar van 2019 gaan werken binnen het nieuwe team van Sky Princess wanneer het schip debuteert. Dit zal de zesde keer zijn dat hij deel uitmaakt van een nieuw samengesteld team. Richard Harry werd geboren in Farnborough, Engeland en woont nu in Bristol.

Cruises op de Enchanted Princess zijn verkrijgbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)