Voyager of the Seas ondergaat 97 miljoen dollar kostende renovatie

De Voyager of the Seas is deze herfst het vierde cruiseschip in de vloot van Royal Caribbean International dat in het kader van het Royal Amplified moderniseringsprogramma wordt gerenoveerd. De Amerikaanse rederij zal in totaal 97 miljoen dollar investeren in het schip dat vanaf 21 oktober in de Zuid Pacific zal gaan varen.

Tot de nieuwigheden behoren o.a. een set van glijbanen genaamd The Perfect Storm, de hernieuwde Vitality Spa en de herontworpen ruimtes voor kinderen en tieners. De opgefriste Voyager of the Seas zal na haar droogdok een serie van 4- tot 6-daagse cruises maken in Zuid-Oost Azie vanuit Singapore gevolgd (vanaf 30 november) door een seizoen met 10- tot 13-daagse Zuid Pacific cruises met Sydney als thuishaven.

Passagiers die van actie houden kunnen op het topdek van de Voyager of the Seas terecht. Nieuw is daar The Perfect Storm, een tweetal waterglijbanen met meerdere verdiepingen waarbij je het tegen elkaar kan opnemen. Ze staan bekend als Typhoon en Cyclone. Het is een aanvulling op de Royal Caribbean-favorieten zoals de surfsimulator FlowRider, de klimwand en midgetgolf.

Nieuwe activiteit aan boord voor families is het ‘glow-in-the-dark’ lasergamespel Battle for Planet Z in Studio B. Jongere gasten, van baby’s tot tieners, vermaken zich in de volledig gerenoveerde kinderruimtes. Dat geldt voor een nieuwe opvang voor baby’s en peuters, Adventure Ocean voor kinderen van 3 tot 12 jaar en een exclusieve hangplek voor tieners inclusief buitenruimte.

De Vitality Spa en Fitness Center is verbeterd en verplaatst naar de achterzijde van het schip. In de spa en fitnessruimte kan je gebruik maken van diverse diensten waaronder massages, acupunctuur, manicures, fitnesslessen en personal training. Aansluitend kan je afkoelen in een vernieuwd Solarium die de gehele dag alleen toegankelijk is voor volwassenen.

Andere hoogtepunten op de vernieuwde Voyager zijn de 72 nieuwe binnen- en balkonhutten, een Suite Lounge met buitenruimte exclusief voor gasten in de Grand Suites en hoger en de Diamond Lounge voor leden van Royal Caribbean’s loyaliteitsprogramma Crown & Anchor Society. Ook Royal Caribbean’s mobiele app maakt haar debuut. Hiermee kan je je vooraf inchecken, activiteiten inplannen, uitgaven in de gaten houden en reserveringen maken voor restaurants, excursies en shows.

Wil jij cruisen met de vernieuwde Voyager of the Seas? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!