Video: Hyperlapse rondgang op Celebrity Flora

Na twee jaar ontwerp en bouw lanceerde Celebrity Cruises in april de nieuwe Celebrity Flora. Een speciaal gebouwd expeditieschip voor de Galapagos Eilanden. Met slechts 100 gasten aan boord worden zij ondergedompeld in de flora en fauna van de Galapagos. Stap aan boord van Celebrity Flora tijdens deze hyperlapse tour.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​