Video: Hyperlapse rondgang op Celebrity Flora

Na twee jaar ontwerp en bouw lanceerde Celebrity Cruises in april de nieuwe Celebrity Flora. Een speciaal gebouwd expeditieschip voor de Galapagos Eilanden. Met slechts 100 gasten aan boord worden zij ondergedompeld in de flora en fauna van de Galapagos. Stap aan boord van Celebrity Flora tijdens deze hyperlapse tour.

Boek je Celebrity Flora cruise bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)