Columbus gerepareerd en onderweg naar Londen

Cruiseschip Columbus van Cruise & Maritime Voyages (CMV) heeft maandagavond het droogdok van Damen in Schiedam verlaten. De reparaties zijn afgerond en het schip ging direct onderweg naar Engeland. Daar komt ze later vandaag aan in Tilbury, bij Londen. Haar eerste cruise zal aanstaande donderdag op 11 juli zijn vanuit Tilbury richting Rotterdam (12 juli) en daarna een rondje Groot-Brittannië.

De Columbus keerde op 4 juni terug naar Nederland nadat ze waarschijnlijk bij vertrek wat geraakt had. De cruise naar Noorwegen die net 1 dag bezig was, werd geannuleerd en de Columbus vertrok naar het Schiedamse droogdok van Damen. De reparaties aan het roer zorgden ervoor dat er een aantal cruises geannuleerd moesten worden.

Cruises op de Columbus zijn boekbaar bij:

Kras

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.