Columbus gerepareerd en onderweg naar Londen

Cruiseschip Columbus van Cruise & Maritime Voyages (CMV) heeft maandagavond het droogdok van Damen in Schiedam verlaten. De reparaties zijn afgerond en het schip ging direct onderweg naar Engeland. Daar komt ze later vandaag aan in Tilbury, bij Londen. Haar eerste cruise zal aanstaande donderdag op 11 juli zijn vanuit Tilbury richting Rotterdam (12 juli) en daarna een rondje Groot-Brittannië.

De Columbus keerde op 4 juni terug naar Nederland nadat ze waarschijnlijk bij vertrek wat geraakt had. De cruise naar Noorwegen die net 1 dag bezig was, werd geannuleerd en de Columbus vertrok naar het Schiedamse droogdok van Damen. De reparaties aan het roer zorgden ervoor dat er een aantal cruises geannuleerd moesten worden.

Cruises op de Columbus zijn boekbaar bij:

 

 

 

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)