Eurodam en Oosterdam varen 10 Hawaii-cruises in 2019/2020

Reizigers die het natuurschoon op Hawaii willen aanschouwen hebben bij Holland America Line tussen het najaar 2019 en de lente van 2020 de keuze uit 10 uitgebreide cruises variërend van 16 tot 28 dagen. De routes bestaan ook uit zogenaamde Collectors Voyages waarbij de mooie eilanden van Hawaii worden gecombineerd met een voorproefje van de Mexicaanse Riviera.

Overnachting Honolulu
Elke cruise biedt een overnachting op Honolulu waardoor je extra tijd hebt om de het historische Pearl Harbor te bezoeken, een gouden zonsondergang op Waikiki Beach mee te maken, van het indrukwekkende uitzicht vanaf het Diamond Head State Monument te genieten of de avond door te brengen in een authentieke luau. De cruises doen ook de prachtige havens van Hilo, Lahaina en Kona aan.

Eurodam en Oosterdam
De Hawaii-cruises worden aangeboden op de Eurodam en de Oosterdam. Ze vertrekken vanuit Seattle, Washington, Vancouver, Brits-Colombia en San Diego, Californië. Voor wie nog langer de regio wil ontdekken kan mee met de Amsterdam op haar 51-daagse Tales of the South Pacific cruise eind oktober 2019. De tocht met vertrek en aankomst in San Diego gaat door het gehele gebied met 26 stops in Hawaii, Frans-Polynesie, Fiji, Amerikaans-Samoa, de Cook-eilanden, Vanuatu en Tonga.

Explorations Central
Tijdens de reizen brengt het Explorations Central programma de lokale tradities, culinaire smaken en culturele ervaringen van Hawaii tot leven aan boord. Onder leiding van de lokale bevolking kunnen gasten zich onderdompelen in de Polynesische cultuur via het maken van een lei (bloemenkrans), ukulele lessen, hula-danslessen, Hawaiaanse taallessen en kookdemonstraties. In The Dining Room en Lido Market zijn de smaken van Hawaii te proeven.

Excursies
Ook aan land zijn er voldoende mogelijkheden om Hawaii te leren kennen. Holland America Line biedt hiervoor in elke aanloophaven een gevarieerde selectie van excursies aan. De tours richten zich op cultuur, geschiedenis, natuur, architectuur, avontuur, culinaire en familie-uitjes. Via de exclusieve FOOD & WINE excursies maak je kennis met de eetcultuur van de regio vanuit een lokaal perspectief.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!