Regent Seven Seas Cruises toont verbeterde Seven Seas Navigator

De ultraluxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises heeft haar verbeterde Seven Seas Navigator onthuld na een twee weken durende modernisering in Brest, Frankrijk. Het all-suite schip, dat plaats biedt aan 490 gasten, heeft nu onder andere vernieuwde restaurants en spafaciliteiten. Ook de gezamenlijke ruimtes en suites hebben een opknapbeurt ondergaan. Deze modernisering is de laatste in een reeks vernieuwingen die de afgelopen drie jaar zijn uitgevoerd op het schip. 

“Wanneer gasten aan boord stappen van Seven Seas Navigator ervaren ze direct de elegante stijl en beroemde aandacht voor detail waar Regent, met haar intieme luxueuze schepen, bekend om staat”, vertelt Jason Montague President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Seven Seas Navigator past nu perfect bij het consistente uiterlijk en gevoel van onze vloot, maar toch met speciale details die haar ook volledig uniek maken”.

Restaurants

Het Amerikaans steakhouse restaurant, Prime 7 heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen. Het restaurant heeft met de koningsblauwe muren met gouden accenten, lichte leren stoelen en houten vloer een elegant decor waar gasten kunnen genieten van steaks en verse vis. De kunstwerken, marmeren beelden en bijzonder vloerpatronen zorgen voor een bijzondere omlijsting.

Prime 7

Gezamenlijke ruimtes

De Navigator Lounge is een van de twee lounges die een herinrichting is ondergaan. De meubels creëren nu meer ruimte en zorgen er daarmee voor dat er altijd zitplekken beschikbaar zijn voor de gasten., die er overdag kunnen genieten van een verse koffie of in de middag en avond een cocktail rond de piano. Naast de Navigator Lounge, ziet ook de Stars Lounge er weer uit als nieuw. De meubels en het tapijt zijn aangepast en ook is er opnieuw behangen, ditmaal in rosé en champagne tonen met gouden accenten. Voor aanvang van het diner of na een optreden in het Constellation Theatre kan je er terecht voor een drankje of een dansje.

Seven Seas Navigator heeft in haar geheel daarnaast een upgrade gekregen in de vorm van nieuw tapijt, modern behang en een hedendaags design in de gangen. Verder zijn de liften uitgerust met Italiaanse marmeren vloeren en zijn er kunstwerken geplaats in de gastenvertrekken.

Navigator Lounge

Spa

De spa is een oase van rust en stilte, met een vernieuwde ingang die bekleed is met stenen tegels en een uitnodigende lichthouten desk waar personeel de bezoekers ontvangen en begeleiden in het kiezen van een behandeling. Ook de behandelruimtes hebben een upgrade ondergaan. De beautysalon is vergroot en beschikt nu over een speciale pedicure en manicure ruimte met volledige glaswand die zorgt voor uitzicht op zee.

Spa

Suites

De ingangen van de suites zijn uitgerust met warme donkere houten vloeren. De kasten beschikken nu over nog meer lades voor extra ruimte. Daarnaast beschikken de suites over nieuw tapijt, stoffering en gerenoveerde teakhouten privébalkons. Ook buiten het zicht van de gasten zijn er verbeteringen doorgevoerd in de vorm van vernieuwde airconditioning en waterleidingen.

Het schip is nu volledig van boeg tot achtersteven aangepakt en daarmee is de drie jaar durende upgrade voltooid. Sinds 2016, heeft Regent Seven Seas Cruises meer dan $150 miljoen geïnvesteerd in het upgraden en moderniseren van haar vier schepen.

Cruises met de verbeterde Seven Seas Navigator zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!