Crystal benoemt Nederlandse Hotel Director voor Crystal Endeavor

Crystal Expedition Cruises heeft de Nederlander Harry ter Horst benoemd tot Hotel Director op het nieuwe schip Crystal Endeavor dat in augustus 2020 in de vaart komt. In een indrukwekkende carrière van bijna 30 jaar heeft hij onder andere over de hele wereld gewerkt in verschillende posities aan boord van cruiseschepen, expeditieschepen en privéjachten. Zoals bij Hurtigruten, Holland America Line en bij Royal Caribbean en met name bij de introductie van nieuwe schepen. Op de destijds nieuwe Crystal Esprit (2015) van Crystal Cruises was hij ook Hotel Director.

Ter Horst zal begin volgende jaar naar de Duitse werf MV Werften gaan waar expeditieschip Crystal Endeavor gebouwd wordt.  “Ik ben erg blij dat ik terug ben bij Crystal bij het begin van dit spannende nieuwe hoofdstuk. Ik kijk ernaar uit om avonturen met onze gasten te delen en hun reizen zo memorabel mogelijk te maken, ” zegt Ter Horst. “Crystal’s filosofie voor gastvrijheid en service is speciaal en het is een eer om opnieuw deel uitmaken van dit toegewijde team. Het voelt als thuiskomen, en ik weet dat onze gasten hetzelfde zullen voelen.”

Crystal Endeavor

De Crystal Endeavor ****** (19.800 ton, 200 passagiers) wordt bij haar debuut in 2020, ’s werelds eerste speciaal gebouwde megajacht met P6 ijsklasse. De eerste van 3 ultraluxe expeditieschepen van Crystal Cruises heeft luxe faciliteiten zoals 100 ruime suites, een spa, infinity pool, theater en filmzaal. Daarnaast bevat ze ook talrijke voorzieningen voor expedities namelijk twee helikopters, twee zevenpersoons onderzeeërs, acht zodiacs, jetski’s, wave runners, snorkel- en duikuitrusting, kajaks, een recrompressiekamer, een ATV en een onderwaterscooter.

Wil je ook cruisen met Crystal? Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.