Nieuwe escape room op Sky Princess en Enchanted Princess

Princess Cruises heeft laten weten dat op haar nieuwste cruiseschepen, Sky Princess en Enchanted Princess, een nieuwe escaperoom haar debuut zal maken. Het nieuwe spel, genaamd Phantom Bridge, combineert volgens de Amerikaanse rederij zowel fysieke als digitale elementen o.a. via touch-screen- en projectieschermen.

De spelers nemen een gesimuleerd schip over en besturen deze door diverse tijdperiodes in het verleden en de toekomst. Om de sleutel van de kamer te vinden moeten ze als een team samenwerken d.w.z. aanwijzingen zoeken en puzzels oplossen in een ‘schip’ dat transformeert en reageert op alle acties. Passende belichting, geluid en digitale toepassingen zorgen voor een realistische interactieve ervaring.

In de escaperoom zijn meer dan 700 verschillende eindresultaten mogelijk, waardoor je het makkelijk vaker kan spelen. De Phantom Bridge duurt ongeveer 25 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Het spel is in december 2019 beschikbaar op de Sky Princess (debuut oktober 2019) en in juni 2020 op de Enchanted Princess.

Deze escaperoom op zee als eerste spelen? Cruises op de Sky Princess zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!