Letters .IJMUIDEN onthuld voor eerste cruisepasagiers

Dinsdag was in IJmuiden de onthulling van de  .IJmuiden-letters bij de Felison cruiseterminal.  De 2 meter hoge en 10 meter brede letters zijn ter promotie vande stad IJmuiden. De letters zijn vergelijkbaar met de ‘I amsterdam’ letters die zijn verhuist van het Museumplein naar het IJ bij de overkant van het Centraal Station.

‘Met de letters laten we zien dat bezoekers uit binnen- en buitenland van harte welkom zijn en dat wij graag een bijdrage leveren aan de spreiding van de toeristen over de metropoolregio Amsterdam. Door de letters ook neer te zetten op grote publieksevenementen, hopen wij meer mensen te verleiden nog eens terug te komen voor een (langer) bezoek aan onze mooie gemeente’, aldus Citymarketing IJmuiden.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)