MS Amera in droogdok bij Blohm+Voss

De ex-Prinsendam ligt momenteel in het droogdok bij Blohm+Voss om te worden omgevormd naar het MS Amera voor Phoenix Reisen. Direct na aankomst in Hamburg is het schip op 2 juli 2019 het droogdok ingegaan in Hamburg. Sindsdien zijn meer dan 1000 mensen bezig om het schip te veranderen naar een echt ‘Phoenix’ cruiseschip.

Nieuw uiterlijk

Naast de gebruikelijke onderhoudswerkzaamheden zoals verven en tapijtvernieuwing worden alle hutten en veel publieke ruimtes gedeeltelijk of geheel omgevormd. Zo krijgt het Amera Restaurant (voormalig zijgedeelte van hoofdrestaurant Main Dining op Prinsendam) en de grote bars op dek 7 en dek 8 een compleet nieuw uiterlijk. Het voormalige Pinnacle Grill wordt het Pichlers restaurant. Het dek boven het zwembad wordt zo gerenoveerd dat je er voortaan golf kunt spelen.

Foto’s

Rederij Phoenix Reisen plaatst regelmatig updates op deze site: MS AMERA aktuell in der Werft

Cruises op de Amera zijn boekbaar bij:

CruisewinkelDreamlines

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.