Amsterdam blijft populair bij cruisepassagiers

Amsterdam heeft voor de vierde keer op rij een toppositie bemachtigd in Cruise Critic’s jaarlijkse Cruisers’ Choice Destination Awards. De Nederlandse hoofdstad neemt net als vorig jaar de vierde plek in in de top 5 van beste cruisebestemming van de regio ‘West-Europa en Britse Eilanden’. Amsterdam moet alleen Kirkwall (Schotland), Cobh (Ierland) en Lerwick (Schotland) voor zich dulden. Brugge staat op plek 5. In 2016 en 2017 werd Amsterdam verkozen tot beste cruisebestemming.

De awards van de internationale cruisewebsite Cruise Critic zijn gebaseerd op de recensies die cruisereizigers over bestemmingen in 19 regio’s het afgelopen jaar op de website hebben geplaatst. ‘We LOVED Amsterdam. I recommend doing the hop on Hop Off Canal Boats. Great way to explore this fascinating city!’, aldus een van de in totaal 817 recensenten over de bestemming Amsterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​