Cruisereiziger
BestemmingenCruiseterminal

Amsterdam blijft populair bij cruisepassagiers

Amsterdam heeft voor de vierde keer op rij een toppositie bemachtigd in Cruise Critic’s jaarlijkse Cruisers’ Choice Destination Awards. De Nederlandse hoofdstad neemt net als vorig jaar de vierde plek in in de top 5 van beste cruisebestemming van de regio ‘West-Europa en Britse Eilanden’. Amsterdam moet alleen Kirkwall (Schotland), Cobh (Ierland) en Lerwick (Schotland) voor zich dulden. Brugge staat op plek 5. In 2016 en 2017 werd Amsterdam verkozen tot beste cruisebestemming.

De awards van de internationale cruisewebsite Cruise Critic zijn gebaseerd op de recensies die cruisereizigers over bestemmingen in 19 regio’s het afgelopen jaar op de website hebben geplaatst. ‘We LOVED Amsterdam. I recommend doing the hop on Hop Off Canal Boats. Great way to explore this fascinating city!’, aldus een van de in totaal 817 recensenten over de bestemming Amsterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger