Succesvolle zeetesten Carnival Panorama in Adriatische Zee

Carnival Cruise Line’s nieuwste cruiseschip Carnival Panorama heeft haar zeetesten in de Adriatische Zee eerder deze week succesvol afgerond. Aan boord waren een contingent aan officieren, technici en ingenieurs die de technische, mechanische en navigatiesystemen grondig hebben getest.

“Carnival Panorama is een prachtige aanvulling op de vloot en ze heeft al haar manoeuvres en testen met vlag en wimpel doorstaan. We kunnen niet wachten om gasten aan boord van dit prachtige schip te verwelkomen”, aldus Carnival Panorama kapitein Carlo Queirolo.

Het schip bevindt zich in de eindfase van de bouw op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Marghera. Na de oplevering komt de Carnival Panorama op 11 december in de vaart met een speciale 3-daagse cruise naar Ensenada vanuit Long Beach. Daarna volgen het gehele jaar door 7-daagse cruises naar de Mexicaanse Riviera waarbij bestemmingen aangedaan worden zoals Cabo San Lucas, Mazatlan en Puerto Vallarta.

Op de Carnival Panorama zullen diverse innovaties worden geintroduceerd zoals de eerste Sky Zone trampolinepark op zee en een nieuw waterpark ChooseFun WaterWorks, maar ook bekende populaire voorzieningen zoals Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse Brewhouse.

De Carnival Panorama biedt ook een diversiteit aan accommodaties waaronder het Havana-gedeelte met kleurrijke hutten en eigen Cubaanse bar en zwembad; Family Harbor met extra ruime hutten en de Family Harbour Lounge; en de luxe Cloud 9 Spa hutten met speciale voorzieningen en privileges.

Cruises met de Carnival Panorama zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!