Royal Caribbean opent eerste ‘Blow-Dry’ bar op zee

Nieuw aan boord van de recent voor 115 miljoen dollar gerenoveerde Navigator of the Seas is de eerste ‘blow-dry’ bar op zee. To Dry For is een beautysalon op de Royal Promenade waar je terecht kan voor diverse snelle schoonheidsbehandelingen, van hairstyling tot het laten verzorgen van je nagels. Terwijl je binnen 30 minuten klaar wordt gemaakt voor een avondje uit aan boord of aan land na een lange dag op het pooldek kan je genieten van een glas champagne of wijn. ‘To Dry For’ zal naar verwachting in de toekomst ook haar opwachting maken op andere cruiseschepen van Royal Caribbean International.

Cruises op de gerenoveerde Navigator of the Seas zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesHCCTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​