Carnival Vista eerder dan verwacht terug in de vaart

De reparatie aan de twee azipods van de Carnival Vista op de Bahama’s verloopt dermate voorspoedig dat het vier dagen eerder dan verwacht terugkomt in de vaart. Oorspronkelijk zouden de werkzaamheden aan het belangrijkste aandrijfsysteem op de BOKA Vanguard van het Nederlandse bedrijf Boskalis 17 dagen in beslag nemen. Daardoor werden er 3 cruises geannuleerd.

Omdat de herstelwerkzaamheden sneller zijn afgerond heeft Carnival Cruise Line een speciale 4-daagse cruise ingepland met vertrek op 23 juli vanuit de haven van Galveston naar het Mexicaanse Cozumel. Aansluitend, op 27 juli, vervolgt het haar reguliere cruiseprogramma van 7-daagse cruises naar de Caribbean vanuit Galveston.

[Update] Zaterdagavond vertrok de Carnival Vista vanaf de scheepswerf Grand Bahama naar Galveston, waar het dinsdagochtend vroeg zal arriveren.

Cruises met de Carnival Vista zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!