Cruisereiziger
Doop

AmaMora van AmaWaterways gedoopt in Duitsland

Opnieuw heeft AmaWaterways een nieuw riviercruiseschip in de vaart genomen. De Amerikaanse rederij verwelkomde afgelopen week in het Duitse Lahnstein de AmaMora in haar vloot. Het is al de derde doop van een nieuw schip in 2019. Eerder debuteerden de AmaMagna (juli 2019) op de Donau en de AmaDouro (mei 2019) in Portugal.

Het 156-passagiers tellende AmaMora werd aan de Rijn gedoopt door reisprofessional Libbie Rice. Het feestelijke evenement werd bijgewoond door AmaWaterways president en mede-oprichter Rudi Schreiner, executive vice president Kristin Karst, burgemeester van Lahnstein Peter Labonte en de passagiers op de cruise van Amsterdam naar Bazel.

De AmaMora is bijna identiek aan haar zusterschip, de AmaLea. Het heeft een zwembad op het topdek, een ‘swim-up’ bar, twee restaurants, een lounge, een fitnessruimte, kapsalon en massageruimte. De meerderheid van de 78 hutten hebben twee balkons, waarvan sommige zelfs met een volledig uitschuifbaar balkon. Op het schip wordt ook een nieuw wellnessprogramma aangeboden waaronder dagelijks diverse work-outs, fiets- en wandeltochten.

De AmaMora vaart tot november 8-daagse cruises over de Rijn tussen Bazel en Amsterdam om daarna door te gaan met kerstcruises over de Rijn.

Meer informatie over AmaWaterways vind je bij:

Captain Cruise
Cruisereizen
Cruise Travel
Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!