8 dineropties aan boord van nieuwe expeditieschepen Seabourn

De ultra-luxe cruisemaatschappij Seabourn heeft woensdag aangekondigd dat aan boord van haar twee nieuwe expeditieschepen, die in juni 2021 en mei 2022 in de vaart komen, 8 dineropties beschikbaar zullen zijn voor passagiers.

‘We zijn trots op onze prestaties op culinair vlak, al meer dan 30 jaar ontwikkeld door een team dat er op is gericht om verse, heerlijke en memorabele gerechten te creëren, die op het niveau zijn van de beste restaurants wereldwijd. Deze acht diner ervaringen, en de locaties zelf, zijn ontworpen met het oog op expedities, met passende details die de luxe expeditie-ervaring tot leven brengen en waar gasten kunnen ontspannen en herinneringen van de dag kunnen delen tijdens een heerlijk bereide maaltijd begeleid met een glas wijn of perfect gemaakte cocktail’, aldus de vice president of Hotel Operations van Seabourn Gerald Mosslinger.

Zoals op elk schip van Seabourn zijn alle eetgelegenheden bij de cruiseprijs inbegrepen en kunnen gasten zelf bepalen waar, wanneer en met wie ze dineren. De dranken zijn, afgezien van enkele speciale selecties, overal aan boord gratis. De 8 dineropties die vanaf de eerste cruises in 2021 worden aangeboden zijn:

  • The Restaurant: Gastronomisch eten in een elegante eetzaal voor ontbijt, lunch en diner, zonder reservering;
  • The Colonnade: Een meer casual alternatief voor ontbijt of lunch met buffet of bediening aan tafel en themadiners aan tafel geserveerd, inclusief menu’s van sterrenchef Thomas Keller;
  • The Patio: Casual lunchen in de openlucht, als het weer het toelaat;
  • Sushi in The Club: Hier worden elke avond verschillende sushi-hapjes op bestelling gemaakt;
  • Seabourn Square: Een gezellige ‘oase’ met diverse koffiesoorten, gebak, broodjes en zelfgemaakt ijs voor overdag en ‘s avonds;
  • Pantry in the Bow Lounge: Vers bereidde lichte maaltijden en snacks terwijl je geniet van het uitzicht;
  • Constellation Lounge: De plek voor vroege vogels voor een licht ontbijt, thee in de middag en cocktails en tapas in de avond;
  • 24-uurs in-suite dineren: Kies op elk gewenst moment uit een gevarieerd menu of dineer met gerechten van het menu van The Restaurant, per gang geserveerd in de suite of op het balkon.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!