Vijf nieuwe theatershows op Seven Seas Splendor

Regent Seven Seas Cruises heeft haar haar vijf nieuwe theatershows onthuld. De voorstellingen gaan in première wanneer Seven Seas Splendor voor het eerst uitvaart in februari 2020. Van rock en country musicals tot verhalen over avontuur en romantiek of zelfs thrillers vol intriges; het programma is gevarieerd en stuk voor stuk geproduceerd door Regent’s eigen theaterteam. Het moderne Constellation Theater is het decor voor de verschillende producties, gevestigd op dek 4 en 5 van Seven Seas Splendor.

“Onze aangrijpende en bovenal onvergetelijke theaterproducties op Seven Seas Splendor zijn ongeëvenaard in de luxe cruisewereld”, vertelt Jason Montague President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “De shows zijn gecreëerd en geproduceerd door ons team bestaande uit Broadway choreografen en regisseurs. Speciaal voor onze gewaardeerde gasten hebben we de meest getalenteerde muzikanten en performers opgetrommeld om vijf fantastische shows neer te zetten.”

Diamond Run – Tijdens deze voorstelling volgt het publiek een mysterieuze man die de hele wereld afreist met als doel het opsporen van een onschatbare blauwe diamant en de prachtige juwelendief die het pronkstuk in haar bezit heeft. De show bevat nummers van Madonna, Tina Turner, Duran Duran, Shirley Bassey en meer.

Boogie Wonderland – New Yorks meest populaire radiostation viert Disco Day en kondigt een extravagant one-night-only discofeest aan in de beste club van de stad. Boogie Wonderland vertelt het verhaal van vier vrienden die zich op deze dag dansend en zingend door de City bewegen.

Crossroads – Ergens op de weg tussen Nashville en Los Angeles ligt het “Crossroads Warehouse”, een plek waar al jarenlang een strijd woedt tussen country- en rockfans. De best rock en country hits passeren de revue in een hevige battle.

Divos & Divas – De Regent Production Cast en het Regent Signature Orchestra brengen een ode aan de beste vrouwelijke en mannelijke zangers van de laatste zeven decennia. Gasten luisteren naar de favoriete nummers uit het repertoire van de meest iconische artiesten aller tijden.

Bohemian Soul – Een groep avontuurlijke reizigers gaan de zon achterna en ontdekken tijdens hun tocht de meest bijzondere lokale culturen. Bohemian Soul nodigt het publiek uit mee op reis te gaan langs een enorm scala aan unieke muziek en dansstijlen van over de hele wereld.

Seven Seas Splendor Entertainment Lounges
Naast de vijf shows zijn er ook vier nieuwe lounges aan boord van Seven Seas Splendor onthult. De Splendor Lounge heeft een uitnodigende atmosfeer, signature cocktails en comfortabele stoelen. De perfecte plek voor een drankje voorafgaand aan een luxueus diner in Compass Rose. De Observation Lounge geeft gasten overdag het gevoel dat ze zich in een Engelse tuin begeven met een mooi uitzicht vanaf dek 11. ‘s Avonds is het een ruimte met kroonluchter en pianist. De Meridian Lounge is een ware showstopper; met haar fijne ambiance en uitgebreide bar inclusief de meest unieke cocktails is dit de perfecte locatie om een drankje te doen voor een show in het Constellation Theater. Sluit je avond af in het Casino. Geïnspireerd door de meest iconisch plekken, van Las Vegas tot Monte Carlo, heeft deze ruimte alle ingrediënten voor een vermakelijke avond.

‘s Avonds worden alle vier de lounges overspoelt met resident muzikanten en entertainers, maar ook krijgen gasten de mogelijkheid om te dansen, karaoke te zingen, spelletjes te spelen en nog veel meer.

Cruises met de Seven Seas Splendor zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Cruise Travel

 

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!