Cruisereiziger
AanmerenThemacruise

Princess Cruises zoekt koppels voor romantisch wereldrecord

Wil jij je trouwbelofte hernieuwen? Dat kan volgend jaar op een heel wel heel bijzondere manier. Op Valentijnsdag doet Princess Cruises tijdens een speciale cruise op het cruiseschip Regal Princess namelijk een poging om het wereldrecord ‘trouwbelofte vernieuwen op zee’ te verbreken. De ceremonie zal worden geleid door niemand minder dan Gavin MacLeod, oftewel Captain Stubing van de populaire televisieserie ‘The Love Boat’. Hij zal daarbij worden begeleid door zijn televisiedochter Jill Whelan ook wel bekend als Vicki.

Deze bijzondere cruise op de Regal Princess vindt plaats van 9 tot en met 16 februari 2020 met vertrek en aankomst in Fort Lauderdale, Florida. Bestemmingen die worden aangedaan zijn Ocho Rios, Grand Cayman, Cozumel en het prive-eiland van de cruisemaatschappij Princess Cays. De gehele cruise zal in het teken staan van romantiek. Meer details over deze unieke reis worden op korte termijn bekendgemaakt.

Ik voel me vereerd deze ceremonie te mogen organiseren en kan geen betere manier bedenken om de liefde van een paar te vieren en te herdenken dan door hun verbintenis aan elkaar te bevestigen aan boord van de ‘Love Boat’ tijdens Valentijnsdag’, aldus Gaven MacLeod, Princess Cruises ambassadeur. Princess Cruises Celebrations ambassadeur Jill Whelan: ‘Het zou geen Princess Cruise zijn als er geen romantiek is. We nodigen koppels van alle leeftijden uit om mee ons mee te doen aan deze viering van liefde op volle zee’.

Wil jij je trouwbelofte hernieuwen onder leiding van ‘Captain Stubing’ en een wereldrecord breken? Vraag een offerte aan voor deze cruise bij: 

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!