Nog 1 jaar tot de maiden voyage van de Crystal Endeavor

Over exact een jaar, op 10 augustus 2020, zal het nieuwe expeditieschip van Crystal Cruises Crystal Endeavor vertrekken voor haar maiden voyage vanuit Tokyo. Het innovatieve schip zal een bijzondere reis maken langs de eilanden van Japan en het Russische Verre Oosten. Het is de start van haar inaugurele seizoen waarbij de verste uithoeken van de wereld zullen worden verkend. De verkoop van deze cruises is reeds van start gegaan.

In haar 2020-seizoen zal het jacht expeditiereizen varen door Japan en het Russische Verre Oosten; Antarctica via de Rosszee; Nieuw Zeeland en Tasmanie; Australie en het Great Barrief Reef; en Borneo, Indonesie en de Filippijnen. In 2021 voegt de Crystal Endeavor de sub-Antarctische eilanden van Nieuw-Zeeland toe; Alaksa en de Aleutiaanse eilanden; Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk; Canarische Eilanden, Atlantische Oceaan en Zuid-Amerika toe aan haar repertoire evenals een exclusieve reis door de zelden bereisde Northeast Passage.

De Crystal Endeavor wordt ’s werelds grootste Polar-klasse schip (20.000 brutoton). Het wordt 164 meter lang en krijgt een capaciteit van 200 passagiers, die worden gehuisvest in 100 suites varierend van 28 tot 105 vierkante meter. Tot de andere voorzieningen behoren o.a. 6 restaurants, een volledige spa, fitnessruimte en een zonnedek met zwembad van 2 verdiepingen. Het schip is verder uitgerust met de laatste navigatietechnologie, een mini-onderzeeboot, helicopter en zodiacs.

Cruises met de Crystal Endeavor zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.