Nog 1 jaar tot de maiden voyage van de Crystal Endeavor

Over exact een jaar, op 10 augustus 2020, zal het nieuwe expeditieschip van Crystal Cruises Crystal Endeavor vertrekken voor haar maiden voyage vanuit Tokyo. Het innovatieve schip zal een bijzondere reis maken langs de eilanden van Japan en het Russische Verre Oosten. Het is de start van haar inaugurele seizoen waarbij de verste uithoeken van de wereld zullen worden verkend. De verkoop van deze cruises is reeds van start gegaan.

In haar 2020-seizoen zal het jacht expeditiereizen varen door Japan en het Russische Verre Oosten; Antarctica via de Rosszee; Nieuw Zeeland en Tasmanie; Australie en het Great Barrief Reef; en Borneo, Indonesie en de Filippijnen. In 2021 voegt de Crystal Endeavor de sub-Antarctische eilanden van Nieuw-Zeeland toe; Alaska en de Aleutiaanse eilanden; Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk; Canarische Eilanden, Atlantische Oceaan en Zuid-Amerika toe aan haar repertoire evenals een exclusieve reis door de zelden bereisde Northeast Passage.

De Crystal Endeavor wordt ’s werelds grootste Polar-klasse schip (20.000 brutoton). Het wordt 164 meter lang en krijgt een capaciteit van 200 passagiers, die worden gehuisvest in 100 suites varierend van 28 tot 105 vierkante meter. Tot de andere voorzieningen behoren o.a. 6 restaurants, een volledige spa, fitnessruimte en een zonnedek met zwembad van 2 verdiepingen. Het schip is verder uitgerust met de laatste navigatietechnologie, een mini-onderzeeboot, helicopter en zodiacs.

Cruises met de Crystal Endeavor zijn o.a. boekbaar bij:

De rederij bestaat niet meer. Het schip is niet boekbaar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!