Cruisereiziger
Privé-eiland

Royal Caribbean biedt cruises aan waarbij CocoCay 2 keer wordt aangedaan

Royal Caribbean International heeft vanwege het succes van Perfect Day at CocoCay, haar vernieuwde privé-eiland dat inmiddels 100 dagen open is, besloten om nieuwe 5-daagse cruise aan te gaan bieden waarbij deze bijzondere bestemming twee keer per cruise wordt aangedaan. Er kan worden gekozen uit bijna 40 cruises met ingang van 30 september 2019. De cruises worden uitgevoerd met de Navigator of the Seas en de Mariner of the Seas.

‘Perfect Day at CocoCay heeft een revolutie teweeggebracht in de privé-bestemmingen in de vakantie-industrie. De klinkende feedback van onze gasten is dat ze meer willen, meer tijd en zelfs meer manieren om het eiland te ervaren. We bouwen aan een ongelooflijk avontuur dat al de harten van velen wint’, aldus Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International.

Vanaf vandaag biedt de Amerikaanse rederij ook 3 exclusieve cruises aan met de Navigator of the Seas waarbij men tot laat in de avond op het eiland verblijft. Passagiers kunnen tot ver na zonsondergang genieten van traditionele Bahamaanse activiteiten waaronder een Junkanoo Jam Up Party, een eiland-BBQ, optredens van een calypso-band en vuurdansers afgesloten met een afscheidsvuurwerk bij vertrek.

De aangeboden voorzieningen op Perfect Day at CocoCay zijn talrijk. Van de hoogste waterglijbaan in Noord-Amerika, Daredevil’s Peak (40 meter), een helium ballon, Up, Up and Away die tot 140 meter boven grondniveau gaat en daarmee het hoogste uitzicht punt biedt over de Bahama’s, een 490 meter lange zip line, die kriskras over het eiland loopt tot op 15 meter hoogte met een waterlanding tot het grootste zoetwaterzwembad in de Caribbean, Oasis Lagoon, en twee speciaal ontworpen witte zandstranden.

Interesse in deze unieke cruises waarbij Perfect Day at CocoCay twee keer wordt aangedaan? Vraag gratis een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!