Welke schepen varen in de zomer van 2020 in … Alaska?

Wil je in de zomer van 2020 een cruise maken naar Alaska en genieten van de fantastische natuur? Wij zetten alle schepen die in de wateren van Alaska varen voor jou op een rijtje.

 1. Wat is de beste reistijd voor je Alaskacruise?
 2. Lengte van je cruise
 3. Waar starten cruiseschepen?
 4. Met het vliegtuig vanuit Nederland
 5. Welke havens kan ik bezoeken?
 6. Verborgen schatten
 7. Natuur in Alaska
 8. Verleng je verblijf in Alaska
 9. Excursies tijdens je cruise
 10. Tips voor leuke cruises
 11. Welke rederijen en cruiseschepen varen naar Alaska?

1. Wat is de beste reistijd voor je Alaskacruise?

Er wordt vanaf mei tot en met september gevaren naar Alaska. De beste reistijd is afhankelijk van wat je wilt zien. Grofweg zijn dit de maanden waarin je bepaalde diersoorten ziet:

 • Mei: weinig beren, mogelijk aan begin van seizoen nog sneeuw tijdens Whitepass treinreis
 • Juni: beren
 • Juli: zalmtrek, beren
 • Augustus: zalmtrek, beren
 • September: weinig beren, minder walvissen

Het weer in Alaska kan met het half uur veranderen, dus van heel mooi weer naar mist en regen. De koudste maanden zijn mei en september, met elk 12C-13C. De maanden juni/juli en augustus zijn relatief het warmst met gemiddeld 16C-18C.

2. Lengte van je cruise

Wij raden je aan om minimaal 10 dagen voor je cruise uit te trekken. Zo zie je veel must-see bestemmingen en heb je gegarandeerd ook een aantal extra havens en natuurgebieden. Wil je optimaal genieten van je cruise kies dan voor een 10-daagse cruise met een landarrangement waarover je straks meer leest.

3. Waar starten cruiseschepen?

Het merendeel van de schepen start traditioneel in Seattle (VS) of Vancouver in Canada. Ook kun je soms inschepen in San Francisco. Cruises vanuit deze miljoenenstad duren meestal langer dan 10 dagen vanwege de tijd die het kost om naar het Noorden te varen en terug.

Minder cruiseschepen starten in Seward of Whittier, twee plekken midden in Alaska. Je vliegt dan op de stad Anchorage. Vanuit Seward en Whittier vertrekken cruiseschepen voor een cruise langs de kust naar het oosten. Deze cruises eindigen dan in Seattle en Vancouver.

Zeer bijzonder zijn de vertrekken van de Seabourn Sojourn vanuit Juneau. Deze stad is enkel te bereiken per boot of vliegtuig, dus niet over het land.

4. Met het vliegtuig

Naar Seattle is een directe vlucht voor ongeveer €555 beschikbaar bij KLM. Je vliegt er in 10 uur en een kwartier naar toe. Het Canadese Vancouver is in 9,5 uur te bereiken. Een directe vlucht kost je €452.

San Francisco is in 11 uur te bereiken voor ongeveer €527.

De moeilijker bereikbare starthavens zijn zeker Seward en Juneau. Om in Juneau te komen heb je minimaal 17,5 uur nodig met één tussenstop in bijvoorbeeld Seattle. Deze vlucht kost je vanaf € 1150. Met een tussenstop méér kost het je zelfs maar €770.

Starthavens Seward en Whittier zijn via de luchthaven in Anchorage te bereiken. Je vliegt er in zo’n 14 uur naar toe met een tussenstop in Frankfurt. Vanaf Frankfurt kan je rechtstreeks naar Anchorage voor €570.

Voor Canada en Amerika kan je een visum nodig hebben: bekijk hier alle informatie.

5. Welke havens kan ik bezoeken?

Wanneer je een cruise in Alaska gaat doen, zijn er must-see havens die vrijwel elk cruiseschip bezoeken. Dit zijn bestemmingen die je dus écht gezien moet hebben als je gaat cruisen in dit gebied. In onderstaande afbeeldingen zie je twee voorbeeld routes met een aantal steden en natuurbestemmingen.

Op nummer 1 staat met stip de hoofdstad Juneau. Het kleine plaatsje biedt als hoofdattractie een gletsjer (Mendenhall Glacier) net buiten Juneau. Daarnaast kan je met een kabelbaan de berg op. Veel excursies bieden je ook walvistochten aan waarbij je een paar uur op een boot op zoek gaat naar walvissen. Voor een unieke excursie ga je per helikopter naar een andere gletsjer om met een hondenslee mee te gaan.

Op nummer 2 staat Ketchikan, een grotere plaats waar vooral flora en fauna centraal staan. Je kunt bijvoorbeeld met een watervliegtuig een natuurgebied dichtbij bezoeken: de Misty Fjords. Uiteraard zijn hier ook walvissen tochten of ga vissen.

Ook Skagway wordt vrijwel altijd bezocht. Dit dorpje heeft een typische opbouw: vierkant met straten die exact horizontaal of verticaal lopen. De hoofdattractie is een treinreis door de bergen naar Canada, de White Pass & Yukon route. Van deze treinreis kan je een gedeelte afleggen of langer.

Icy Strait Point is een haven die speciaal geopend is om te laten zien hoe de lokale inwoners (de Tlingit) van Alaska oorspronkelijk leefden. Je vindt er een museum, restaurants en winkels. Een kilometer verderop vindt je het dorpje Hoonah waar de Tlingit wonen.

Voor meer informatie over openbaar vervoer, waar je schip aan meert en bezienswaardigheden klik je door naar de haveninformatie die we voor je hebben samengesteld:

 

6. Verborgen schatten

Havens die minder vaak bezocht worden, zijn onder andere Anchorage en Kodiak (nabij Seward), Prince William Sound, Homer, Sitka, Haines (nabij Skagway) en Wrangell.

In de Canadese staat British Columbia cruise je vaak naar het bekende Victoria, maar minder vaak naar Prince Rupert, Alert Bay of Nanaimo.

7. Natuur: gletsjers

Glacier Bay

De meest prachtige inham van Alaska is ongetwijfeld Glacier Bay. Per dag mogen maar 2 grote cruiseschepen naar binnen, dus als je op één van deze twee meevaart ben je een gelukkige cruisereiziger. Een cruiseschip krijgt ‘s morgens bezoek van rangers die de gehele dag aanwezig zijn om interessante flora en fauna aan te wijzen. Een dag in Glacier Bay is een dag waarbij je cruiseschip de gehele dag fungeert als ‘rondvaartboot’. Er zijn 2 gletsjers in deze baai waarvan elk een eigen charme heeft. De gletsjers zijn afkalvende gletsjers, dat wil zeggen dat er ijs afbrokkelt. Soms wat minder en soms wat meer.  Let op: Het weer in Glacier Bay kan met het dagdeel omslaan, vrieskou in mei, mist, zon, regen. Hou met alles rekening!

Tracy Arm Fjord

De bekende en veelbezochte Tracy Arm Fjord ligt ten zuidoosten van Juneau. Deze lange fjord heeft aan het uiteinde twee gletsjers: de North Sawyer en South Sawyer.

Dawes Glacier

Dawes Glacier is een afkalvende gletsjer zoals je die ook vindt in Glacier Bay. De gletsjer bevindt zich in de Endicott Arm, een niet vaak bezochte korte fjord ten zuidoosten van Juneau.

Hubbard Glacier

Minder bekend is de Hubbard Glacier. Deze ligt tussen Skagway en Whittier. Dit is de grootste meest spectaculaire gletsjer aan de Alaskaanse kust, volgens sommigen. Alleen cruiseschepen die de Oost-West of West-Oost route doen, komen bij deze gletsjer.

Alaska Inside Passage

De Inside Passage is de veelgebruikte zeeroute waarlangs cruiseschepen van het zuiden (Vancouver) naar de eerste Alaskaanse stadjes toe varen. Ook ferry schepen maken gebruik van deze routes.

Stephens Passage

De Stephens Passage is een 170 km lange veelgebruikte route vanuit Juneau naar het zuiden.

Misty Fjords

De Misty Fjords liggen nabij Ketchikan en worden zelden bezocht door cruiseschepen. Wél door watervliegtuigen die vanuit Ketchikan hun rondvluchten starten. Een prachtige belevenis! Alleen cruiseschip Maasdam bezoekt de Misty Fjords. Door haar geringe grootte heeft zij die mogelijkheid.

8. Verleng je verblijf in Alaska

Denali National Park

Het is aan te raden om na je cruise een aantal dagen door Alaska heen te reizen. Grote rederijen zoals Princess Cruises en Holland America Line hebben zelf hotelcomplexen in Alaska met bijbehorend vervoer zoals bus of panoramische trein. Deze tours starten vanaf Seward of Whittier, de plek waar cruises eindigen. De zogenoemde landarrangementen gaan naar Anchorage, Denali National Park en richting het midden van Alaska naar Fairbanks.

In het Denali National Park zie je de berg Denali met z’n witte toppen. In het nationale park erom heen draait het vooral om de flora en fauna en met name het spotten van beren.

Yukon in Canada

Je kunt ook een landarrangement erbij boeken in Yukon, dat in het noordwesten van Canada ligt, tegen Alaska aan. Je bezoekt dan bijvoorbeeld goudstad Dawson waar de goudkoorts destijds niet te missen was.

9. Excursies tijdens je cruise

De topexcursies zijn:

 • Een gletsjer bezoeken: lopend of met je cruiseschip heel dichtbij varen in een fjord waar vaak aan het einde een gletsjer ligt,
 • met sledehonden een tochtje maken of een bezoek aan een sledehond-boerderij
 • ga het water op om op zoek te gaan naar walvissen
 • beren aanschouwen die zalm aan het vissen zijn
 • met een watervliegtuig over natuurgebied Misty Fjords

Leuk om daarnaast te doen:

 • goudzoeken met een pan vol zand
 • arenden bezoeken
 • meegaan met een vissersboot om king crab te vangen
 • de lokale cultuur van de stammen aanschouwen in een van de vele cultuurhistorische musea

10. Tips

In de overzichten verderop in dit artikel zie je veel diverse cruises. De mooiste of meest bijzondere cruises vind ik:

 1. Een 15-daagse route met de Maasdam vanuit Vancouver (vanaf €1558) met geweldige dorpjes, natuur en de Misty Fjords
 2. Met de Norwegian Sun uit Vancouver (vanaf €1019), een casual Alaska cruise met genoeg natuur en havens.
 3. De Oost-West/West-Oost routes van de Coral Princess, Grand Princess en Royal Princess (vanaf €1053)
 4. Voor families de Disney Wonder (vanaf €1505)
 5. De Koningsdam en Volendam uit Vancouver naar o.a. Glacier Bay en Tracy Arm Fjord. (vanaf €888), een betaalbare mooie Alaskaroute met een van de specialisten in de regio.

11. Welke rederijen & cruiseschepen varen naar Alaska?

Onderstaand de rederijen die cruisen in Alaska. De ultraluxe rederijen staan onderaan.

Celebrity Eclipse - Hubbard Glacier

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises vaart met drie schepen naar Alaska. Met de kleinste, de Celebrity Millennium, worden de oost naar west en west naar oost routes gevaren tussen Seward en Vancouver. Je bezoekt op elke route dezelfde havens:  Juneau, Skagway, Ketchikan en Icy Strait Point. Je bezoekt de natuur van de Hubbard Glacier. Vanaf €1048.

Met de twee grotere schepen vaart Celebrity vanuit Vancouver of Seattle.

De Celebrity Solstice cruist vanuit Seattle wekelijks naar Ketchikan, Juneau en Victoria in British Colombia. Je cruist alleen door de natuur van de Alaska Inside Passage. Vanaf €1234.   De Celebrity Eclipse gaat vanuit Vancouver wekelijks naar Ketchikan, Juneau en Icy Strait Point. Je cruist door de natuur van de Hubbard Glacier. Een aanrader als je tussen de Solstice of de Eclipse moet kiezen. Vanaf €1159.

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Cunard

Cunard vaart diverse routes met de Queen Elizabeth naar Alaska. Elke cruise is verschillend en varieert in lengte van 8 tot 13 dagen en deze cruises zijn uiteraard te combineren. Vertrekhavens van de Queen Elizabeth zijn Vancouver, Victoria en San Francisco. De cruises doen alle highlight bestemmingen aan en een enkele cruise gaat naar naar Seward, Anchorage en Kodiak. De cruise van 5 juli (17 dagen vanuit San Francisco) bezoekt zelfs het Amerikaanse Oregon.  Cruises zijn beschikbaar vanaf €1417.  Aardig is ook de repositioningcruise van 8 september 2020 waarbij je start in Vancouver voor een Alaska cruise en daaropvolgend doorvaart naar Tokyo in Japan. Deze 20-daagse cruise is beschikbaar vanaf €2736.

Captain CruiseCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Carnival Cruise Line

De Carnival Miracle cruist vanuit San Francisco naar Alaska. In 11 dagen bezoek je Juneau, Skagway, Icy Strait Point en Victoria. Daarnaast bezoek je de natuur van Tracy Arm Fjord. Je bent helaas niet erg lang in Alaska omdat je twee dagen nodig hebt vanuit San Francisco naar Alaska te komen (en weer terug uiteraard). Deze cruise is beschikbaar vanaf €1029.

De Carnival Spirit maakt voornamelijk 8-daagse cruises vanuit Seattle. Je cruist naar de highlights Skagway, Juneau, Ketchikan en Victoria in British Colombia. Je bezoekt de natuur van Tracy Arm Fjord. Beschikbaar vanaf €953.  De Spirit vaart bovendien een aantal variaties (9 of 10 daagse cruises) bijvoorbeeld van Vancouver naar Seattle of andersom.

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Disney Cruise Line

Disney vaart met de Disney Wonder zestien maal voor een 1-weekse cruise vanuit Vancouver. Je bezoekt alle highlight bestemmingen zoals Skagway, Juneau en Ketchikan. Daarnaast bezoek je de Dawes Glacier. Op 2 afvaarten wordt Skagway vervangen door Icy Strait Point.

Het bijzondere aan een Disney cruise zijn de excursies, waarvan een groot aantal zijn aangepast aan de kinderen aan boord.

Beschikbaar vanaf €1505.

Holland America Line

Holland America Line vaart met een enorm aantal schepen rond in Alaska. Niet voor niets is de rederij samen met Princess Cruises een prijswinnende rederij in dit gebied. In totaal zijn er 134 afvaarten beschikbaar, al dan niet met een landarrangement. Ik heb hieronder voor jou de cruiseschepen ingedeeld op vertrekhaven.

Rondtrip Seattle 

De Eurodam en Oosterdam vertrekken uit Seattle waarbij ze elk een andere route afleggen. De Eurodam doet Juneau, Sitka, Ketchikan en Victoria (British Columbia) aan. Daarnaast bezoek je de fameuze Glacier Bay. Beschikbaar vanaf €928.

De Oosterdam cruist een route met meer natuur. Zo ga je langs Stephens Passage en zie je de Hubbard Glacier. De stadjes Sitka, Ketchikan en Victoria zijn de landbestemmingen. Beschikbaar vanaf €878.

Rondtrip Vancouver

De Koningsdam en kleinere Volendam varen een prachtige route vanuit Vancouver. Je gaat naar Skagway en Ketchikan, maar vooral de natuur neemt deze cruise een grote rol op zich. Je bezoekt de Alaska Inside Passage, Tracy Arm Fjord en de prachtige Glacier Bay. Vanaf €888 (Koningsdam) of €928 met Volendam.  

Ben je iets minder van de natuur en wil je een stad meer bezoeken? De Koningsdam vaart vijfmaal bovenstaande route waarin je in plaats van de Tracy Arm Fjord de hoofdstad Juneau bezoekt. Vanaf €888.

De Maasdam vaart enkele zeer complete 15-daagse cruises van en naar Vancouver. Je vaart naar Ketchikan, Juneau, Haines, Anchorage, Homer, Icy Strait Point, Prince William Sound. Je bezoekt veel natuur: de Alaska Inside Passage, Tracy Arm Fjord, Hubbard Glacier en (uniek!) de Misty Fjords. Vanaf €1558.

Oost naar West – Van Seward naar Vancouver

De Noordam en de Westerdam varen beide vanuit Seward naar Vancouver en vice versa. Je bezoekt de highlights Juneau, Ketchikan en ook Haines. Daarnaast zie je de prachtige natuur van de Glacier Bay en de Alaska Inside Passage. Beschikbaar vanaf €848.

West naar Oost – Van Vancouver naar Seward

Uiteraard varen de Noordam en Westerdam ook de omgekeerde route. De Westerdam en Noordam doen Ketchikan, Juneau, Skagway aan en daarnaast Glacier Bay en Alaska inside Passage. Vanaf €878.

Repositioning

De Noordam vaart op 27 september 2020 een fantastische repositioning cruise van Alaska naar Japan. Een 15-daagse reis vanaf €1578.

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTravel Store

Norwegian Cruise Line

De familievriendelijke rederij Norwegian Cruise Line vaart in 2020 met liefst 4 schepen naar Alaska. De twee resortschepen Norwegian Bliss en Joy en de twee kleinere schepen Norwegian Jewel en Norwegian Sun.

De Norwegian Jewel (zie foto) vaart van Seward naar Vancouver en vice versa. Je bezoekt vanuit Seward Juneau, Skagway en Ketchikan en daarnaast de natuur van de Hubbard Glacier, Icy Strait Point en Inside Passage. Vanaf slechts €799. Vanuit Vancouver zie je de Hubbard Glacier, Glacier Bay en Inside Passage. Echt een aanrader! Vanaf €829

Vanuit Seattle vaart de Norwegian Joy liefst 22 maal richting Alaska. Dit resortschip met veel mogelijkheden vaart naar Ketchikan, Juneau, Icy Strait Point en Victoria. Vanaf €999

Ook gaat de Norwegian Bliss vanuit Seattle tweemaal deze route varen. Het fijne is dat je ook Skagway bezoekt en in plaats van Icy Strait Point de Glacier Bay bezoekt. Helaas zijn deze cruises aan het eind van het seizoen, in september en oktober. Vanaf €1119.

De kleinere Norwegian Sun is het schip dat veel diverse routes vaart vanuit Seattle 8-13 daagse routes. Je bezoekt daarbij o.a. Glacier Bay en Hubbard Glacier. Vanaf €1019.

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Oceania Cruises

De Regatta***** vaart afwisselende routes van 8- dagen.  De vijf 8-daagse routes variëren elk. Zo kan je een rondreis doen vanuit Seattle waarbij je de populaire steden Juneau, Ketchikan, Sitka en Victoria bezoekt. Vanaf €1569. Weer eens wat anders zijn de drie cruises tussen Vancouver en Seward, ofwel langs de kust van Alaska waarbij je ook Icy Strait Point en Hubbard Glacier bezoekt. Vanaf €1739

Langere cruises van 11-15 dagen vaart de Regatta ook in de zomer van 2020. Opvallende bestemmingen zijn de cruises van 25 mei, 13 en 30 juli waarbij de Regatta stopt in Nanaimo, British Columbia.

Wil je vanuit San Francisco vertrekken? Dat kan op 2 mei op een 13-daagse cruise die eindigt in Vancouver. Vanaf €2649.

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Princess Cruises

Princess vaart met een enorm aantal schepen rond in Alaska. Niet voor niets is Princess Cruises samen met Holland America Line een prijswinnende rederij. De rederij biedt je in totaal 162 afvaarten naar keuze met of zonder een landarrangement.

De Ruby Princess en Emerald Princess maken wekelijks cruises vanuit Seattle.  De Ruby Princess vaart naar Juneau, Skagway en Ketchikan en bezoekt de natuur van Glacier Bay. Vanaf €1251. Op twee afvaarten bezoek je niet Glacier Bay maar Victoria. Vanaf €1242.

De Emerald Princess cruist ook naar Ketchikan, Skagway, Juneau en bezoekt Victoria. Vanaf €1206.

Rondtrip Vancouver

Princess heeft de Coral Princess, Grand Princess, Royal Princess en Pacific Princess varen vanaf Vancouver. Deze schepen varen voornamelijk richting Whittier en maar zelden een rondtrip. Op 13 mei vaart de Coral Princess een route met Skagway, Juneau en Ketchikan en natuurgebied Endicott Arm. Op 19 september vaart de Royal Princess dezelfde route.

Wil je eindigen in Seattle? Je kunt op 17 mei eenmalig mee met de Emerald Princess die begint in Vancouver en eindigt in Seattle.

Rondtrip Los Angeles of San Francisco

Met de Golden Princess heb je de mogelijkheid om een 15-daagse cruise te maken vanuit Los Angeles. Vanaf €2202. Vanuit San Francisco vaart de Star Princess 11-daagse cruises. Vanaf €1644.

Oost naar West – Van Whittier naar Vancouver

Vier cruiseschepen varen de routes vanaf Whittier. Princess vaart dus niet vanaf Seward, maar het dichtbijgelegen Whittier. Drie cruiseschepen varen dezelfde route: Skagway, Juneau, Ketchikan en de natuur van Hubbard Glacier en Glacier Bay. Dit zijn de Coral Princess, Grand Princess en Royal Princess. Beschikbaar vanaf €1053.

De kleinere Pacific Princess vaart naast bovenstaande route ook een route met de College Fjord en Hubbard Glacier. Doordat de Pacific Princess het kleinste cruiseschip (ca 700 gasten) is in de vloot, zijn deze cruises hoger geprijsd: vanaf €1366

West naar Oost – Van Vancouver naar Whittier

Dezelfde vier cruiseschepen (Grand- Royal-, Coral Princess) die de Oost-West route doen, varen ook de West-Oost route. De route die gevaren wordt is vrijwel hetzelfde behalve dat de Hubbard Glacier wordt ingeruild voor College Fjord.

De Pacific Princess vaart afwisselend een Hubbard Glacier of Glacier Bay route samen met College Fjord.

Repositioning
Bijzonder is de 18-daagse cruise met de Golden Princess vanuit Vancouver naar Tokyo die vertrekt op 25 augustus 2020. Vanaf €1577.

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

 

Royal Caribbean

De Serenade of the Seas vertrekt op 8-daagse cruises vanuit Vancouver waarbij je alle highlights bezoekt: Ketchikan, Juneau en Skagway. Je bezoekt natuurgebied Tracy Arm Fjord. Deze cruise is het gehele Alaska-seizoen beschikbaar vanaf €866.

De Radiance of the Seas vaart heen en weer tussen afwisselend Vancouver en Skagway, dus van oost naar west of west naar oost. Je cruist tijdens elke cruise naar Juneau, Skagway, Ketchikan en Icy Strait Point en bezoekt de natuur van de Hubbard Glacier. Deze cruise is beschikbaar vanaf €840.

Ultraluxe rederijen

Seabourn

De Seabourn Sojourn vaart diverse routes vanuit afwisselend Vancouver en verrassend, vanuit hoofdstad Juneau. De 8-daagse cruises kunnen met elkaar gecombineerd worden met elkaar tot twee weekse reizen. Doordat de Seabourn Sojourn bij veel van haar cruises niet terug hoeft naar haar starthaven, kan de Sojourn vrijwel alle cruisebestemmingen in Alaska bezoeken. Zo bezoek je naast de highlight havens Ketchikan en Skagway ook Haines, Wrangell, Sitka in Alaska en in British Colombia de bestemmingen Prince Rupert en Alert Bay. Tussendoor vaart de Seabourn Sojourn enkele 11-, 12- en 13-daagse cruises waarbij de Sojourn naar Seward gaat.  Cruises zijn beschikbaar vanaf €3999 (8-daagse) of €4299 (vanaf 11 dagen).

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

 

Silversea

De Silver Muse maakt een reeks 7-daagse cruises tussen Vancouver en Seward en viceversa. Je bezoekt de higlights Juneau, Skagway en Ketchikan. Daarnaast zie je Sitka en bezoek je de Hubbard Glacier. De Silver Muse is een exclusief 6 sterren schip met slechts 600 passagiers. De cruises zijn beschikbaar vanaf €4400. Wil je een unieke ervaring? Ga dan met expeditieschip Silver Cloud mee door Alaska. Deze 13-daagse reis vindt plaats op 26 september 2010 voor €10500. Bij Silversea cruise je all-inclusive.

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Regent Seven Seas Cruises

De Seven Seas Mariner vaart diverse 8-daagse routes vanuit Vancouver en Seward. Je bezoekt altijd Juneau, Skagway, Ketchikan en afhankelijk van de route Sitka of Icy Strait Point.  Cruises zijn beschikbaar vanaf €3969. Cruisen bij Regent Seven Seas Cruises is all-inclusive. Ook de excursies zijn inclusief.

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

 

Prijzen vermeld in dit artikel zijn van augustus 2019.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)