MSC Cruises in 2020 met 2 cruiseschepen actief in Zuid-Afrika

MSC Cruises heeft dinsdag bekendgemaakt dat het in het cruiseseizoen 2020/2021 twee cruiseschepen naar de kust van Zuid-Afrika zal brengen. Het wordt de eerste keer dat twee verschillende klassen van MSC-schepen actief zullen zijn in Zuid-Afrika, de MSC Opera (Lirica-klasse) en de MSC Musica (Musica-klasse). De Mediterraanse rederij heeft hiertoe besloten om nog beter te voldoen aan de groeiende vraag naar cruisereizen in deze regio de afgelopen jaren.

Vanaf december 2020 krijgt de MSC Opera Kaapstad als thuishaven. Het voegt zich bij de MSC Musica die vanaf november vanuit Durban gaat varen. Beide schepen zijn in 2014 volledig gerenoveerd als onderdeel van het Renaissance-programma van de cruisemaatschappij. Samen zullen de schepen meer dan 60 cruises gaan aanbieden in het vaargebied. De twee schepen zullen afwisselende routes varen waardoor cruisereizigers nog meer keuze hebben.

Hoogtepunten van de routes zijn Pomene Bay in Mozambique, een zee-safari ervaring compleet met eigen strandclub (MSC Pomene Safari Beach Club, exclusief voor MSC-gasten), Portuguese Island, een klein onbewoond eiland gelegen tussen de Afrikaanse kust en de Indische Oceaan, Maputo, de hoofdstad van Mozambique en Port Elizabeth in Zuid-Afrika.

Wil je niet zo lang wachten om Zuid-Afrika per cruise te verkennen dan kan je nog dit seizoen mee met de MSC Orchestra. Ze zal daar haar eerste reis varen in november. Vanuit Durban staan er 4, 5, 6 en 12-daagse cruises gepland langs de Zuid-Afrikaanse kust.

Cruises met de MSC Orchestra in Zuid-Afrika zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!