Hartelijk welkom in Amsterdam voor Amera

Op dinsdag 20 augustus meerde voor de eerste maal de Amera van Phoenix Reisen aan bij de cruiseterminal van Amsterdam (PTA). Uiteraard werd deze maidencall gevierd met een Key & Plaque ceremonie om het schip te verwelkomen. De Amera kwam overigens in haar vorige leven als Prinsendam al diverse malen in de hoofdstad.

Cruise director Christoph Schädel nam de honeurs waar namens kapitein Jens Thorn, die dinsdagmorgen al om 04:00 uur bij de sluizen van IJmuiden paraat was. Cruise director Christoph ontving een schildje van Monic van der Heyden en Evert Koster overhandigde een boek over Nederland voor de bibliotheek, beide waren namens Cruise Port Amsterdam aanwezig. Egbert Rohenkohl (Passenger Terminal Amsterdam) reikte een tranenvaasje uit en een boek Work on the Water over de mensen die op en rondom het Amsterdamse IJ werken.

De Amera is bezig aan een korte maiden voyage van Bremerhaven naar Dover, Antwerpen en Amsterdam. Vanaf 25 augustus zal ze 7 tot 18-daagse cruises maken vanuit onder andere Bremerhaven, Monaco en Villefranche.

 

Miriam nam bij de doop van het schip in Bremerhaven een kijkje aan boord. Lees hier over de 40 miljoen euro kostende renovatie die de Amera kreeg.

Cruises van de Amera zijn boekbaar bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)