116 miljoen dollar kostende renovatie voor Freedom of the Seas

Het 13 jaar oude cruiseschip Freedom of the Seas wordt het vierde schip in de vloot van Royal Caribbean International (na Independence, Navigator en Mariner of the Seas) dat een grootscheepse upgrade zal krijgen. In het kader van het Royal Amplified vernieuwingsprogramma trekt de rederij meer dan 116 miljoen dollar uit om het eerste schip uit de Freedom-klasse te renoveren.

De Freedom of the Seas zal worden uitgerust met de waterglijbanen The Perfect Storm, het waterpark Splashaway Bay voor peuters en een Lime & Coconut poolbar dat zich uitstrekt over 3 verdiepingen.

Er worden aan boord ook meer eetgelegenheden geïntroduceerd. Giovanni’s Italian Kitchen wordt in een nieuw jasje gestoken. Er worden authentieke Italiaanse gerechten met een eigentijdse flair geserveerd. Daarnaast maken ook Izumi Hibachi & Sushi, El Loco Fresh en Playmakers Sports Bar & Arcade hun opwachting.

Nieuw is ook het glow-in-the-dark lasergamen ‘Clash for the Crystal City’. Verder wordt de speciale tienerruimte en Adventure Ocean vernieuwd. Laatstgenoemde plek krijgt een geheel nieuwe look met ruimte voor kunst (Play Place), wetenschap en technische activiteiten (Workshop), uitdagingen (Arena) en ontspanning (Hangout). Baby’s en 3-tot 5 jarigen krijgen elk hun eigen gedeelte met AO Babies en AO Junior. De tienerruimte is voorzien van de nieuwste films, games, muziek en een nieuw buitenterras.

De 3.782 passagiers tellende Freedom of the Seas zal vanaf 8 maart 2020 het gehele jaar door 8-daagse cruises gaan varen naar het zuidelijke gedeelte van de Caribbean vanuit San Juan. Daarbij worden tropische bestemmingen aangedaan in de regio waaronder Oranjestad (Aruba), Willemstad (Curacao), Castries (Saint Lucia), Bridgetown (Barbados), Saint Johns (Antigua) en Kralendijk (Bonaire).

Bezoek de ABC-eilanden met de vernieuwde Freedom of the Seas. Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!