Celebrity laat Celebrity Apex vier langere Middellandse Zee cruises varen

Celebrity Cruises heeft vier nieuwe langere cruises in de Middellandse Zee toegevoegd aan het inaugurele seizoen van de Celebrity Apex. De Celebrity Apex is Celebrity’s tweede cruiseschip in de Edge-klasse en komt in april volgend jaar in de vaart.

Onder de nieuwe afvaarten zijn drie 11- en 12-daagse cruises in het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee en een nieuwe 12-daagse cruise in het westelijk gedeelte. De twee 12-daagse cruises vertrekken vanuit Rome en hebben Istanbul, Kusadasi, Santorini, Mykonos, Athene, Valletta en Barcelona als bestemmingen. Tijdens de 11-daagse cruise worden 8 havens aangedaan namelijk Barcelona, Kreta, Santorini, Mykonos, Kusadasi, Athene, Napels en Rome. De unieke 12-daagse route vaart van en naar Barcelona en doet daarbij Marseille, Monte Carlo, Nice, Santa Margherita, Rome, Napels, Palma de Mallorca en Valencia aan.

Na haar debuut in Southampton biedt de Celebrity Apex 5 cruises aan vanuit de Engelse havenstad naar diverse Noord-Europese en West-Europese bestemmingen. Daarbij wordt Amsterdam in april 3 keer aangedaan, op 3 april, 20 april en 25 april. Daarna trekt het voor de rest van haar inaugurele zomerseizoen naar de Middellandse Zee voor diverse 7- tot 13-daagse cruises.

De genoemde cruises met de Celebrity Apex zijn boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​