Princess Cruises onthult nieuwe productieshow Rock Opera

Princess Cruises heeft meer details bekendgemaakt van een nieuwe show die in december van dit jaar op zee in première gaat. ‘Rock Opera’ neemt de passagiers mee op een muzikale reis, met een achtkoppig live orkest dat iconische rocknummers speelt. De meertalige musical bevat avant-garde geïnspireerde kostuums en een soundtrack van klassieke rock, muziektheater en opera uitgevoerd in het Engels, Spaans, Latijn en gebarentaal.

‘Rock Opera’ is speciaal geproduceerd voor Princess Cruises. De productie is voor de eerste keer te zien op het nieuwe cruiseschip Sky Princess. Het wordt daarna ook uitgerold naar een ander nieuw cruiseschip Enchanted Princess in juni 2020.

‘Gasten op de Sky Princess en Enchanted Princess kunnen een onvergetelijke muziekavond verwachten die taal overstijgt en de diversiteit van onze bemanning en gasten over de hele wereld viert’, aldus Princess Cruises Vice President of Entertainment Experience Denise Saviss.

Cruises met de nieuwe Sky Princess zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!