Sky Princess begonnen aan haar eerste zeetest

Het volgende nieuwe cruiseschip van Princess Cruises, Sky Princess, is zaterdagochtend vertrokken vanaf de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Monfalcone voor haar eerste zeetest in de Adriatische Zee. Tijdens de proefvaart, die 4 dagen in beslag zal nemen, voert de werf de eerste nautische en technische testen uit. Op woensdag 28 augustus keert de Sky Princess weer terug naar de werf voor de afbouw.

Het vierde cruiseschip van Princess Cruises in de Royal-klasse, dat plek biedt aan 3.660 passagiers, wordt gelanceerd in de Middellandse Zee in oktober van dit jaar. Er staan 10 vertrekken met 8 unieke routes gepland. In december maakt het haar opwachting in Noord-Amerika. Na haar doop gaat het vanuit Fort Lauderdale 7-daagse cruises maken afwisselend naar het oostelijke en westelijke gedeelte van de Caribbean met o.a. verblijven tot laat in de avond in St. Thomas en Cozumel.

Cruises met de Sky Princess zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!