Oceania Cruises maakt 2021 cruiseprogramma Europa bekend

Oceania Cruises heeft haar cruiseprogramma voor 2021 bekendgemaakt met Europa en Noord-Amerika routes. In totaal zijn er 110 routes, waarvan er 97 nieuw zijn met 15 nieuwe havens zoals Eskifjördur in IJsland. Typisch voor Oceania Cruises zijn de cruises waarin je vaak twee dagen op een bestemming blijft en de niet vaak bezochte havens. De vier kleinere schepen zullen in het kader van het OceaniaNext programma een upgrade hebben gekregen met daarin vernieuwde hutten en door het gehele schip vernieuwd interieur. De twee grotere schepen zijn op bepaalde vlakken verbeterd.

Terug naar Turkije

Oceania kiest ervoor om Turkije weer te bezoeken met 13 routes die in Istanbul beginnen of eindigen met vaak een overnachting. Turkse steden die bezocht worden zijn Antalya, Bodrum, Efeze, Pergamom en Bozcaada.

De Sirena Exotic Collection neemt cruisereizigers mee naar diverse bestemmingen van Egypte, Israël, Turkije en daarnaast ook naar het Arabisch Schiereiland, India, Myanmar en Indonesië.

De Insignia en de Marina zullen in september 2021 Amsterdam bezoeken. De Marina vertrekt op 20 september vanuit Amsterdam richting Portugal en de Middellandse Zee. De Insignia gaat op 6 september naar New York voor een 15-daagse reis.

De nieuwe routes zijn inmiddels boekbaar. Bij een boeking voor 21 september 2019 ontvang je gratis internet en mag je in het kader van OLife Choice één extra uitzoeken, waaronder gratis excursies, een drankpakket of boordtegoed.

Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)